Home » , , » Απάντηση στην προπαγάνδα

Απάντηση στην προπαγάνδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | 4:05 μ.μ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα εμπορικής αξίας ακινήτων που εκπλειστηριάζονται αυτή την Τετάρτη 18/10:

* ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Καρδίτσας η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, επισπεύδει ένα οικόπεδο με μια ΠΑΛΑΙΑ ΠΛΙΝΘΟΚΤΙΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, αξίας 20.000 €, για οφειλή 41.028 ευρώ. Στο οίκημα αυτό που βρίσκεται σε χωριό του Ν. Καρδίτσας, ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ του οφειλέτη. Συμβολαιογράφος που θα εκτελέσει... τον πλειστηριασμό η Ελένη Ψαρρά.

* ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Χαλκίδος η συμβολαιογράφος Βασιλική Ιωάννου, εκπλειστηριάζει 2 καταστήματα συνολικής αξίας 35.000 που επισπεύδει η τράπεζα Πειραιώς.

* ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Λάρισας, η τράπεζα Πειραιώς επισπεύδει, μισό αγρό με κατάστημα πρατηρίου Καυσίμων, συνολικής αξίας 45.000 € για οφειλή 23.434, με συμβολαιογράφο τον Δημήτριο Παπαστεργίου.

* ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Θεσσαλονίκης η συμβολαιογράφος Γεωργία Χρουσαλά εκπλειστηριάζει διαμέρισμα αξίας 49.000 με επισπεύδοντα την Alpha Bank

Δείτε στον πίνακα, που δημοσιεύεται στον ιστότοπο "Δρόμος Ανοιχτός", δεκάδες άλλα πραγματικά παραδείγματα ΜΙΚΡΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ αλλά και ΜΙΚΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ εκπλειστηριαζόμενων ακινήτων (66% επί του συνόλου των πλειστηριασμών στη χώρα), τα οποία προσπαθούν ν' αρπάξουν τραπεζίτες και άλλα κοράκια, στην κυριολεξία για ένα κομμάτι ψωμί, ρίχνοντας έτσι και την τιμή των υπόλοιπων ακινήτων στην χώρα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger