Home » , » Η σχολή Ευελπίδων δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα φυτώριο ναζιστών. (Με αφορμή ότι στην χθεσινή φασιστοσύναξη έπεσαν κάποιες "ψιλές" σε τρεις Ευέλπιδες)

Η σχολή Ευελπίδων δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα φυτώριο ναζιστών. (Με αφορμή ότι στην χθεσινή φασιστοσύναξη έπεσαν κάποιες "ψιλές" σε τρεις Ευέλπιδες)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 | 7:55 μ.μ.

Την είδηση την συναντούμε πανομοιότυπη σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. Μας λέει ότι η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την προανάκριση σχετικά με τον τραυματισμό των τριών Ευελπίδων  από ομάδα αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι. Τους τραυματίες Ευέλπιδες επισκέφτηκε στο 401 ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος με δηλώσεις του ζήτησε την σύλληψη των ενόχων.

Δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι χτες «είχε την απάντηση που της έπρεπε η ακροδεξιά σαπίλα» όταν θέλησε να συγκεντρωθεί και να ρίξει τα εμέσματα της για το νομοσχέδιο που αφορά την ταυτότητα φύλου.

Ξέρουμε, επίσης, ότι η σχολή Ευελπίδων δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα φυτώριο ναζιστών.  

Αρκεί να παραθέσουμε αποσπάσματα από δυο περασμένες αναρτήσεις μας για να το διαπιστώσουμε:

Πραγματική πρόκληση για την κοινωνία μας αποτελεί η πληροφορία που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το επίσημο μέρος της εκδήλωσης ο αρχηγός των Ευελπίδων σηκώθηκε στο βήμα, ζήτησε να αποχωρήσουν οι συνάδελφοι του αλλοδαποί και Κύπριοι, έβγαλε τη φωτογραφία από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και αφού έκλεισαν οι πόρτες άρχισε να εξηγεί στους συναδέλφους του ότι «η επανάσταση της 21ης Απριλίου» είχε διαστρεβλωθεί! Στη συνέχεια, μαζί με άλλα πέντε άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Η πλειονότητα των ευελπίδων παρέμεινε στις θέσεις τους ζητωκραυγάζοντας σχετικά συνθήματα. (Δείτε εδώ)

Πριν καιρό και με παρότρυνση του αρμόδιου υπουργείου η καθηγήτρια εγκληματολογίας  Αναστασία Τσουκαλά έκανε κάποιες διαλέξεις στους φοιτούντες στη Σχολή Αστυνομικών στην Αμυγδαλέζα.

Ας δούμε την αντιμετώπιση που είχε από τα αυριανά στελέχη της αστυνομίας, όπως την διηγείται η ίδια:

Πήρε αρχικά το λόγο ένας δόκιμος που μου ανακοίνωσε ότι διαφωνούσε ριζικά με όλα όσα είχα πει διότι δεν δεχόταν ότι οι μετανάστες ήταν ίσοι με τους Έλληνες. Σχολιάζοντας τη δήλωσή του, εξήγησα ότι, μιλώντας με πολιτικούς όρους, η αποδοχή της ανισότητας μεταξύ των ανθρώπων, με βάση φυλετικά ή εθνοτικά κριτήρια, δεν προσιδιάζει στη δημοκρατία αλλά σε καθεστώτα αυταρχικά και ολοκληρωτικά, φασιστικού τύπου. Ο δόκιμος συμφώνησε αβίαστα μαζί μου, λέγοντας: «Μα, είμαστε φασίστες. Και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;»». Η δήλωσή του προκάλεσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους συμφοιτητές του. (Λεπτομέρειες εδώ)

Τώρα αν υπήρξαν στην χθεσινή φασιστοσύναξη και κάποια τέτοια «μπουμπούκια» και έφαγαν μερικές "ψιλές", «γεια στα χέρια» αυτών που το έκαναν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger