Home » , » Μικροκομματική εκμετάλλευση από την Ν.Δ της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

Μικροκομματική εκμετάλλευση από την Ν.Δ της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 | 1:17 μ.μ.

«Το “Ζήτω ο κομμουνισμός” είναι ένα σύνθημα εναντίον των αξιών της Ευρώπης»! 

Μαρία Σπυράκη

Μια απ’ τις πρώτες ενέργειες της πρώην δημοσιογράφου του Mega όταν βρέθηκε στο ευρωκοινοβούλιο ήταν να μοιράσει στους συναδέλφους της το … αντικομουνιστικό της βιογραφικό.

Με τέτοια προσόντα ήταν επόμενο να αναλάβει το τιμόνι της επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη η ανάληψη καθηκόντων της, τελικά η σχετική εκδήλωση αναβλήθηκε από την Ν.Δ., μετά την είδηση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Και εδώ να σταθούμε λίγο. Μετά απ’ αυτό το περιστατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναβρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την «έντονη ανησυχία» του κόμματος του «για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».
Μάλιστα. Πάλι καλά που δεν χρέωσε την δολοφονία στον … «Ρουβίκωνα». 

Δηλαδή επί διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ., είχε σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ μαφιόζικων συμμοριών; Το θύμα της επίθεσης σαν δικηγόρος είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, όπως την υπεράσπιση του Θωμά Λιακουνάκου σε υποθέσεις εξοπλιστικών, την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Energa Hellas, του Κουρτάκη των «Παραπολιτικών» κ.α.
Όπως δήλωσε και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ –στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη σήμερα στον ΑΝΤ1- «κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης, στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης, και του κλείσαν το στόμα».
Πιθανότατα δηλαδή η δολοφονία του δικηγόρου να είναι μια υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε μαφιόζικα κυκλώματα. Και σαν τέτοια δεν προσφέρετε για μικροκομματική εκμετάλλευση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger