Home » , » Από την σατανιστική τελετή της Κεφαλλονιάς στους θεομπαίχτες «παγανιστές και σατανιστές» χρυσαυγίτες.

Από την σατανιστική τελετή της Κεφαλλονιάς στους θεομπαίχτες «παγανιστές και σατανιστές» χρυσαυγίτες.

Από giorgis , Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 | 8:26 π.μ.

Του Γ. Γ.

Συνεχίζουν να ασχολούνται και σήμερα τα ραδιοτηλεοπτικά και έντυπα ΜΜΕ για την αυτοκτονία ενός ζευγαριού τουριστών στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, την οποία αποδίδουν ότι έγινε μετά από σατανιστική τελετή.

«Πιασάρικο» θέμα και "πουλάει" για το αναγνωστικό κοινό φυλλάδων όπως της «Star» και της «Espresso», οι οποίες το έκαναν πρωτοσέλιδο σήμερα, ενώ και ορισμένες υποτίθεται σοβαρές πολιτικές εφημερίδες το έχουν «χτύπημα» στην πρώτη τους σελίδα.

Εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε αναλυτικά με το συγκεκριμένο περιστατικό. Σαν πολέμιοι όμως κάθε μεταφυσικών δοξασιών να πούμε μόνο ότι θεός και σατανάς είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Χωρίς θεό δεν νοείται Σατανάς και το αντίθετο.
(Για να μην υπάρξει καμιά παρανόηση να τονίσουμε ότι δεν ταυτίζουμε τις δυο αυτές ιδεοληψίες. Στο εξωτερικό έχουν αναφερθεί αρκετές τελετές «λατρείας του Σατανά» που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων ανθρωποθυσίες. Στην χώρα μας είχαμε ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις με πιο γνωστή την περίπτωση της ομάδας Κατσούλα που το 1992 πρόσφεραν «θυσία στον Σατανά» την τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου. Η Χριστιανική λατρεία δεν έχει φυσικά καμιά σχέση με τέτοιες εγκληματικές πρακτικές).

Σύμφωνα με την Χριστιανική θρησκεία η λέξη satan η οποία έχει εβραϊκή προέλευση, μεταφράζεται σαν "Διάολος". Αυτός ήταν ένας άγγελος που επαναστάτησε εναντίον του Θεού θέλοντας να πάρει την θέση του και σύμφωνα με "τας γραφάς" θεωρείτε ο «έσχατος αντίπαλος του Θεού».

Ο Σατανάς, δεν είναι παρά ένα εγκεφαλικό κατασκεύασμα του παπαδαριού.
Για να αντιμετωπίσει τον "εχθρό" του, η Χριστιανική θρησκεία, δημιούργησε τις Ιερές Εξετάσεις που ανακάλυπταν "μάγους" και "μάγισσες" τιμωρώντας τους με θάνατο και απάνθρωπα βασανιστήρια. 

Παράλληλα οι Ιερές Εξετάσεις καταδίκαζαν κάθε προοδευτική σκέψη, με πιο διάσημη υπόθεση που δικάστηκε από τη Ρωμαϊκή Ιερά Εξέταση να είναι του Γαλιλαίου Γαλιλέι, το 1633. (Χρειάστηκε να περάσουν κάποιοι … αιώνες μέχρι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β' και η καθολική εκκλησία να ζητήσουν συγνώμη για την καταδίκη του Γαλιλαίου και να αποδεχθούν επίσημα (στις 31 Οκτώβρη του 1992) ότι .. η «γη γυρίζει».

Ευκαιρία είναι όμως να θυμηθούμε κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις μας στις οποίες κάναμε λόγο για τους θεομπαίχτες της ηγεσίας της ναζιστικής συμμορίας οι οποίοι απ' την μια παρουσιάζονται σαν "ευλαβείς χριστιανοί" ενώ δεσπότης τους χαρακτηρίζει «παγανιστές και σατανιστές».


Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με μεταφυσικές δοξασίες αλλά για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να μην στιγματίσουμε το πόσο θεομπαίχτες είναι τα μέλη της ηγεσίας της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.
Ερέθισμα γ’ αυτό το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews το οποίο τιτλοφορείται «Η Χρυσή Αυγή στον … Καιάδα του σατανισμού».

Όχι δηλαδή ότι μάθαμε κάτι καινούργιο. Γνωρίζαμε από το παρελθόν ότι τα στελέχη της Χ.Α., αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης –διοργανώνουν ευχέλαια, παρουσιάζονται ευλαβείς χριστιανοί κλπ- δεν είναι παρά θεομπαίχτες σε σημείο μάλιστα που ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά ο οποίος πριν καιρό ήταν φιλοχρυσαυγίτης, να διαχωρίσει την θέση του γιατί επικαλείται ότι οι χρυσαυγίτες είναι «παγανιστές και σατανιστές»
(Ακούστε επίσης αυτό το ηχητικό με τον Νίκο Μπογιόπουλο).

Επανερχόμαστε, λοιπόν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας που αναφέραμε. Απ’ αυτό ενημερωνόμαστε ότι ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Καιάδας», εκτός των άλλων παριστάνει και τον μουσικό, συμμετέχοντας στο συγκρότημα Naer Mataron.
Η νέα, λοιπόν, δισκογραφική  δουλειά αυτού του συγκροτήματος ονομάζεται «Lucitherion». Στα τραγούδια που περιέχει και τα οποία έχουν χαρακτηριστικούς τίτλους όπως «Prometheus Satanas», υπάρχουν «προφανείς σατανιστικές αναφορές» ενώ στο εξώφυλλο του απεικονίζονται ανάποδοι σταυροί, κέρατα και γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής, μάλιστα, εμφανίζεται σε ένα βίντεο κλίπ αυτού του άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται «Αγιος ο Δράκοντας», στο οποίο φορά ένα περιδέραιο με την πεντάλφα, ερμηνεύοντας το μουσικό κομμάτι ανάμεσα σε ανάποδους σταυρούς, φέροντας παράλληλα βαρύ μέικ απ.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο παρά μόνο ότι ο Γ. Γερμενής θεωρείται από τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου, ενώ ο ίδιος άνθρωπος είναι ήδη υπόλογος στη δίκη της Χρυσής Αυγής. κατηγορούμενος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Γνωρίζαμε ότι πίσω από την Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται τίποτε άλλο από το φαιό σουλούπι άλλοτε του Χίτη, άλλοτε του Γερμανοτσολιά, άλλοτε του ταγματασφαλίτη, άλλοτε του πολιτικού υποκόσμου, άλλοτε του τραμπούκικου λαϊκισμού και άλλοτε του νυχτόβιου μαχαιροβγάλτη, (Δείτε αυτό το βίντεο).

Τώρα βλέπουμε, για άλλη μια φορά, πόσο θεομπαίχτες είναι τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας.

«Ως συνεπής ναζιστική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να είναι αντιχριστιανική και παγανιστική» σημείωνε αρθρογράφος της «Καθημερινής».

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε κάποιους στίχους που έχει γράψει και τραγουδούσε στο χέβυ μέταλ συγκρότημα με το όνομα «NaerMataron» -τότε έφερε το όνομα «Καιάδας»- ο Γιώργος Γερμενής.

«Έστειλες τον μπάσταρδο τον γιο σου, τον γαμημένο Ιησού Χριστό»…
«Η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά»…
«Η φτήνια του υπανθρώπου του σταυρού»…
«Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του»…

Και για να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα υπέρμαχοι της χριστιανικής πίστης –διοργανώνουν ευχέλαια, παρουσιάζονται ευλαβείς χριστιανοί κλπ- ολοκληρώνουμε την ανάρτησή μας με ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του «Εθνους».


Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του '80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης.

Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger