Home » » Ο Ελληνικός στρατός μαθαίνει να μισεί την Ρωσία, να Πολεμά τους Πρόσφυγες, να κάνει Επεμβάσεις!

Ο Ελληνικός στρατός μαθαίνει να μισεί την Ρωσία, να Πολεμά τους Πρόσφυγες, να κάνει Επεμβάσεις!

Από Unknown , Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 | 9:23 π.μ.

Δείτε πως  εκπαιδεύουν τους Στρατιωτικούς! 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου «1ου Συνεδρίου Χερσαίων Δυνάμεων», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου. Σκοπός ήταν η ανάδειξη του ρόλου της χερσαίας διάστασης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας.

Το Συνέδριο έδωσε την ευκαιρία ανταλλαγής γόνιμων απόψεων και αντιλήψεων σχετικά με τη χρησιμοποίηση της χερσαίας ισχύος και τη μετεξέλιξη αυτής στο πλαίσιο του διακλαδικού περιβάλλοντος επιχειρήσεων.
Αυτά μας πληροφορούν το ΓΕΣ και τα παπαγαλάκια του...

Όμως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έσπασε για μια ακόμη φορά τα στεγανά του Στρατού, παρακολούθησε το Συνέδριο και έτσι έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία για το τι πραγματικά ελέχθη.

Φυσικά ξεχωρίζουμε τις τοποθετήσεις του Καθηγητή Azar GAT, από το Tel Aviv University. και του Δημήτριου Καιρίδη,από το Πάντειο Πανεπιστήμιο -που συναγωνίζεται σε σοβαρότητα τον Α.Γεωργιάδη- που τόνισαν ουσιαστικά ότι ο καπιταλισμός φέρνει την ειρήνη. Ότι ο πόλεμος είναι πλέον εμφύλιος και σύγκρουση μεταξύ Δημοκρατιών (όπως οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΝΑΤΟ) εναντίον αυταρχικών καθεστώτων.

Μια ευρωκεντρική, αποικιοκρατική αντίληψη που απλώς "ξεχνά¨ τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τις Δικτατορίες της CIA, τους "πολέμους δια αντιπροσώπων" σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Καύκασο!
Τα επιχειρήματα τους είχαν να κάνουν με τον Πελοποννησιακό πόλεμο, το Μεσαίωνα, ενώ οι αστείοι μας δήλωσαν ότι τα περισσότερα θύματα των ΝΑΖΙ την περίοδο 1939-45 δεν είχαν να κάνουν με το πεδίο της Μάχης, αλλά με τα στρατόπεδα συγκέντρωση και τα Αντίποινα που προκάλεσε η καταστολή της Αντίστασης!

Α και οι δύο καθηγητές "ξέχασαν" να μας πουν για τους βομβαρδισμούς αμάχων από τις αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ-Βρετανίας, για τις πυρηνικές βόμβες σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι, για τον πόλεμο στην Κορέα...

Λεπτομέρειες για τους καθηγητές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger