Home » , , » Ανταγωνισμός, ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. στο ποιος είναι ο πιο διεφθαρμένος

Ανταγωνισμός, ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. στο ποιος είναι ο πιο διεφθαρμένος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 10:13 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Νομίζαμε πως ήμασταν Μπανανία, από εκείνες τις χώρες που εκμεταλλεύονται οι ξένες εταιρίες. Εδώ και καιρό όμως ανακαλύπτουμε ότι είμαστε ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Ένας βόθρος χωρίς πάτο. Μια αρένα όπου τρωκτικά, ερπετά, παράσιτα κάθε λογής παθογόνοι οργανισμοί ευδοκιμούν εις βάρος των φτωχών πλην τίμιων υποζυγίων...

Το να περιμένει κάποιος τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ να τιμωρήσουν τους γαλάζιους ανθρωποφάγους της ΝΔ (Novartis Δημοπρασία) είναι Σουρεαλισμός. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να έρθει σήμερα ο Άγιος Βασίλης να μου φέρει τα δώρα που δεν πήρα την Πρωτοχρονιά λόγω οικονομικής στενότητας.

Υπάρχει σίγουρα ανταγωνισμός, στο ποιος είναι ο πιο διεφθαρμένος. Στα Όσκαρ υποκρισίας, ψεύτικων υποσχέσεων και τζάμπα μαγκιάς.
Νομίζω πως η “Νέα Δικτατορία” προηγείται μέχρι στιγμής στο κρίσιμο ερώτημα “Ποιος τσέπωσε περισσότερα”, αλλά ο “κόβω τα πάντα ΣΥΡΙΖΑ” την ακολουθεί κατά πόδας.
Ντέρμπι το ματς, αν δεν διακοπεί από κάποιο αδέσποτο χαρτί υγείας, που θα πετάξει η Βλακεία Βούλτεψη και που θα βρει στο μπροστινό πόδι ένα από τα κυβερνητικά τετράποδα.

- Να γίνει πάλι ο αγώνας, τους πληρώσαμε ακριβά. Κι εξακολουθούμε να πληρώνουμε τις αμαρτίες τους. Αλλά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Όλοι αυτοί, που είναι να τους πιάνουμε με γάντια, να μη λερωνόμαστε και να τους πετάξουμε στον πλησιέστερο κάλαθο των αχρήστων, είναι ΝΟΜΙΜΟΙ. Ή τα εγκλήματά τους έχουν παραγραφεί. Άρα θεωρούν τους εαυτούς τους πεντακάθαρους κι εμάς μαλάκες.

Διότι σε αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τόση σαπίλα είναι φυσιολογικό να αναπτύσσονται αυτοί οι οργανισμοί.
Τι περιμένεις να δεις σε ένα βάλτο, ένα τεράστιο έλος; Καθαρά νερά, μπόλικο χορτάρι, όπου αγέλες με πρόβατα βόσκουν αμέριμνα; Έλ(ε)ος!

Οι νόμοι μας είναι προσαρμοσμένοι πάνω τους. Λίγη Βιολογία του Λυκείου χρειάζεται να ξέρεις. Τι παράγει πχ ο τέτανος; - Τοξίνη. Επομένως, όταν μου ψηφίζεις κλέφτες, λωποδύτες, παλαβούς, ακόμα και κανιβάλους τι περιμένεις να κάνουν; Να μη σε κλέψουν; Να μη σε γδάρουν ζωντανό;
Μήπως καλέ μου ψηφοφόρε, έχεις ένα κρυφό μαζοχισμό και πας γυρεύοντας; Περιμένεις δηλαδή ο ίδιος ο βόθρος να κάνει αυτοκάθαρση; Να φύγει η γάγγραινα μόνη της; Μιλώντας για γάγγραινα μου ήρθε ξαφνικά στο νου η Χρυσή Πορδή. Το περιβάλλον αυτό είναι ένα κι ένα για ανάπτυξη του φασισμού. Δεν έχει σημασία, αν θα μεγαλώσει το ποσοστό των επίσημων ναζί, ή των άλλων, των κρυφών. Όταν αφήνεις τους φασίστες, τελικά άνθρωποι θα υποφέρουν.

Ξέρεις ακόμα το ανέκδοτο με δυο λέξεις: Ελληνική δικαιοσύνη. Εδώ σκάμε στα γέλια. Σήμερα μια ακόμα λαμπρή απόφαση έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες. Όπως αυτές που βγάζουν συνταγματικά τα Μνημόνια αλλά αντισυνταγματικούς τους νόμους που κόβουν τους μισθούς των δικαστών, όπως εκείνες που αθωώνουν μπάτσους που σκοτώνουν και τα αφεντικά που πυροβολούν, καταδικάζουν όμως Αναρχικούς, οι οποίοι απλά είναι Αναρχικοί, νόμοι που πετάνε τον κόσμο στο δρόμο, αλλά που συλλαμβάνουν όσους διαμαρτύρονται για αυτή την μεγάλη αδικία.

Αθώοι, για δεύτερη φορά παρακαλώ, κρίθηκαν οι 36 κατηγορούμενοι, επιχειρηματίες και χρηματιστές για την υπόθεση με τις «φούσκες» του Χρηματιστηρίου το 1999.
Δεν χάθηκαν περιουσίες, δεν καταστράφηκαν άνθρωποι σύμφωνα με την πλειοψηφία των δικαστών. Εδώ όμως οι δικαστές έχουν δίκιο κι ακούστε (ψύχραιμα) το γιατί.
Αν καταδικάζονταν όλοι αυτοί τι έπρεπε να γίνει με τον εγκέφαλο του σκανδάλου; Τι έπρεπε δηλαδή να κάνουν στο Σημίτη; Να τον κάνουν όπως οι Μπολσεβίκοι τον Τσάρο; Αυτά γίνονται σε Λαϊκές Δημοκρατίες, δεν γίνονται σε Αστικές Δημοπρασίες.

Όλοι αυτοί ήταν και είναι νόμιμοι, αφού εκμεταλλεύτηκαν τις διατάξεις που ίσχυαν τότε! Όταν ο υπουργός οικονομικών πχ έδινε εντολή να χορηγούν οι Τράπεζες δάνεια, για να παίζουν τα θύματα στο Χρηματιστήριο, που ως τότε δεν επιτρέπονταν, ποιος φταίει; Νόμιμοι όλοι τους! Ηθικοί; Τι σχέση έχει η ηθική με τη νομοθεσία; Καμία απολύτως.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger