Home » , » Ο Πόλεμος που έρχεται να θέσει τέρμα σε όλους τους πολέμους

Ο Πόλεμος που έρχεται να θέσει τέρμα σε όλους τους πολέμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 11:24 μ.μ.

Βαίνουμε προς έναν παγκόσμιο πόλεμο, που θα γίνει πυρηνικός εάν ένα διεθνές αντιπολεμικό κίνημα δεν ξεσηκωθεί γρήγορα για να τον σταματήσει.

Κείμενο του by Edward Curtin, Greanville Post, – Zero Hedge-
(O ΄Εντουαρντ Κάρτιν είναι συγγραφέας, με ευρύ αναγνωστικό κοινό. ΄Εχει σπουδάσει κλασσική φιλολογία, φιλοσοφία, Θεολογία και Κοινωνιολογία. Διδάσκει Κοινωνιολογία στο Massachusetts College of Liberal Arts).

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

Οι κυβερνήσεις Τραμπ και Νετανιάχου έχουν ένα πρόβλημα: Πως να αρχίσουν έναν πολύ διευρυμένο πόλεμο στην Μέση Ανατολή χωρίς πειστική δικαιολογία.  Χωρίς αμφιβολία θα δουλεύουν σκληρά για να λύσουν αυτό το επείγον πρόβλημα. Εάν δεν μπορούν να βρουν μια δικαιολογία (που δεν μπορούν), θα πρέπει να δημιουργήσουν μία (επειδή το θέλουν). ΄Η, ίσως, θα βρουν αυτήν που έχουν ήδη δημιουργήσει. Όποια και να είναι η λύση, μπορεί να είμαστε σίγουροι πως δεν κάθονται άπραγοι. Η ιστορία διδάσκει αυτούς που νοιάζονται να μάθουν πώς όταν οι ληστές κρεμούν ένα τουφέκι στον τοίχο στην αρχή της παράστασης, στο τέλος της θα υπάρξει πυροβολισμός.

Αυτοί οι δόλιοι παίκτες μας έδειξαν πολύ καθαρά που το πάνε. Όλα  τα σημάδια δείχνουν προς μιαν ερχόμενη αμερικανο-ισραηλινή επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο και στην Συρία και όλα τα συστημικά ΜΜΕ της υπηρεσίας δουλεύουν στην κουζίνα ετοιμάζοντας το συμπόσιο.
Η Ρωσία και το Ιράν είναι το κύριο πιάτο, με τον Λίβανο και την Συρία, που θα φαγωθούν πρώτα, να είναι τα ορεκτικά. Ως συνήθως τα μίντια σεγκοντάρουν, αν δεν ξέρουν ακόμη τι έρχεται. Όλοι που ξέρουν, ξέρουν τι, απλώς δεν ξέρουν ακριβώς το πότε. Και τα μίντια περιμένουν με κρατημένη την ανάσα, μετρώντας αφαιρετικά μέχρι τη δραματική στιγμή που θα μπορέσουν να δημοσιεύσουν το «επεισόδιο» που θα αναγκάσει τους «αθώους» να επιτεθούν στους «ενόχους». ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαρτίου 2018 στις 12:00 π.μ.

Οσο υπάρχει Καπιταλισμός θα υπάρχει Ιμπεριαλιστικός πόλεμος.ΟΙ Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ κ.α σφάζουν τους λαούς για το ποιά Αστική Τάξη θα πάρει καλύτερο μερίδιο. Ο Αντιιμπεριαλιστικός αγώνεται γίνεται μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που παλεύουν και οι Κομμουνιστές και βάζουμε για ζύμωση την μοναδική λύση που υπάρχει Εξοδος απο την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger