Home » , » Δικηγόρο που βρήκαν κάποιοι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis! (Βίντεο)

Δικηγόρο που βρήκαν κάποιοι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 | 7:04 μ.μ.

Παραπολιτικό, αλλά αξίζει ανάρτησης. Αναφερόμαστε στον δικηγόρο υποστήριξης των πληροφοριοδοτών της αμερικανικής κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, Παύλο Σαράκη.
Μας κάνει εντύπωση δηλαδή που αναθέτουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση σε ένα τέτοιο γελοίο άτομο, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στην τηλεόραση της ΕΡΤ για να μας πει ότι οι πελάτες του ήταν εκείνοι που «έδειξαν το δρόμο, ως ενάγοντες, στους 3 μάρτυρες προστασίας των ελληνικών Αρχών». (Αναλυτικό ρεπορτάζ διαβάσαμε στην ιστοσελίδα !enikos.gr).

Επειδή στις μέρες μας το χαμόγελο είναι ζητούμενο, να θυμηθούμε το ποιόν αυτού του τύπου, τον οποίο διέγραψε από μέλος της η Ν.Δ όταν υπήρξε συνήγορος του Κασιδιάρη.

Γνωστός «πανελίστας» στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, και απ’ τους αγαπημένους καλεσμένους του Στέφανου Χίου τότε που είχε την ανεπανάληπτη εκπομπή «Μακελειό», ήταν ο Σαράκης, που υπήρξε πολιτευτής του Καμένου πριν καταλήξει πάλι στην Ν.Δ.

Απ’ την εκπομπή «Μακελειό», λοιπόν, βλέπουμε τον παρουσιαστή της, έναν απίθανο τύπο (αν κάνει κάποιος μια αναζήτηση με το όνομα του άσχετου, ηλίθιου, γραφικού αλλά και σε ένα βαθμό επικίνδυνου δημοσιοκάφρου, Στέφανου Χίου, στο μπλοκ μας, ανάμεσα στα άλλα θα συναντήσει και αναρτήσεις που θα του χαρίσουν απλόχερα γέλιο), να "φτύνει" συνεχώς λεκτικά τον δικηγόρο που υπήρξε συνήγορος των ναζιστών και σήμερα μας παρουσιάζεται δικηγόρος πληροφοριοδοτών της αμερικανικής κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis και αυτός όχι μόνο να μην αντιδρά αλλά να φοράει και ένα πανηλίθιο χαμόγελο.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger