Home » , , » "Είναι τρελός, είναι τρελός ο Στέφανος..."

"Είναι τρελός, είναι τρελός ο Στέφανος..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 | 1:15 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175.

Παρεξήγηση έγινε με το Στέφανο Χίο. Δεν πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή. Δηλαδή του έριξε, αλλά δεν ήξερε ότι ήταν δικαστικός. Τον είδε σωματώδη, έτσι πίστεψε πως είχε έρθει από το πλησιέστερο φρενοκομείο, για να τον παραλάβει. Σου λέει “δεν τα βγάζω πέρα, αν παλέψω μαζί του, γι αυτό θα πάρω το ντουφέκι μου”. Την επόμενη φορά, όποιος πλησιάσει τη φυλλάδα του Χίου, θα βομβαρδιστεί. Στέφανε, βάλε και ναρκοπέδια γύρω - γύρω.

Ο Χίος τις μηνύσεις “τις μασάει”. Αθωώνεται κάθε φορά, αφού σίγουρα έχει το ακαταλόγιστο.
Πυροβόλησε στον αέρα. Θα μου πείτε “είναι ποτέ δυνατόν ο Χίος να αστοχήσει”; - Δεν είναι, νόμισε πως είδε εξωγήινους και υπερασπίστηκε τον πλανήτη μας! Ο επιμελητής απλά ήταν παρών στην αποτροπή της εισβολής!

Λέω παραμύθια; Το ξέρω, αλλά δεν είμαι ο μόνος. Ο Στέφανος κάθε μέρα σκαρφίζεται κι από ένα φανταστικό σενάριο. Θα μπορούσε να ήταν σεναριογράφος σε ταινίες φαντασίας. Με λιγάκι τσόντα βέβαια για να πουλάει, όπως ακριβώς κάνει στο “Μακελειό”.

Απορώ πάντως πως αυτό το... υπόδειγμα ηρεμίας, το παράδειγμα της πραότητας, ο ορισμός του ειρηνοποιού, αυτός ο γαλήνιος και μετριοπαθής άνθρωπος, έκανε μια τέτοια πράξη. Εντάξει, που και που γυαλίζει το μάτι του, κάπου κάπου λέει και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά είναι ακίνδυνος, έχει κάνει όλα τα εμβόλια. Και αντιλυσσικό. Μόνο που δεν τον έπιασε.

“Ακροδεξιός πυροβολεί”. Τώρα αυτό είναι είδηση; Σαν να λέμε “τα κουνούπια τσιμπάνε”. Αλλά να πυροβολήσει Έλληνα και μάλιστα δικαστικό; Συνήθως κυνηγούν μετανάστες. Και να σκεφτείτε, έγραφε ουκ ολίγες φορές πως ανησυχούσε για την εγκληματικότητα! “Γνώθι σ αυτόν”.
Τώρα βέβαια τον κυνηγάει η αστυνομία. Τον ψάχνει παντού. Ρωτήστε τον Κασιδιάρη, που είχε κρυφτεί, όταν τον ψάχνατε. Εκεί θα είναι κι ο Στέφανος. Όμως πάλι λάθος υπηρεσία! Οι νοσοκόμοι πρέπει να τον πιάσουν. Τουλάχιστο δώστε στους μπάτσους τον κατάλληλο εξοπλισμό: Ηρεμιστική ένεση, χάπια, ζουρλομανδύα...

Τόσο καιρό που έλεγε αυτά που έλεγε, που έβριζε και απειλούσε, δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι χρώσταγε της Μιχαλούς; Θα μου πείτε “Αν μπαγλαρώσουμε αυτόν το μουρλό, τι πρέπει να κάνουμε μετά στον Καμμένο, τον Γεωργιάδη, το Λεβέντη, τους ναζί”; Να τους πάτε να του κάνουν συντροφιά. Δεν βάζουν που δε βάζουν κανένα μεγαλοαπατεώνα στη φυλακή (λόγω βουλευτικής ασυλίας), τα ψυχιατρεία είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Με τόσους πιστολέρο πάντως γίναμε επιτέλους υπερδύναμη. Η νεότερη και ωραιότερη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι ξεκίνησαν κι αυτές. Με πιστολίδι. Βέβαια την παράδοση την κρατάνε ακόμα. Τα όπλα εξελίχθηκαν, οι Αμερικάνοι Πρόεδροι έμειναν Νεάντερταλ...

Όσο για το Χίο, δεν καταλαβαίνω γιατί κρύβεται. Συνήθως αυτός που δέχεται τους πυροβολισμούς λουφάζει ή το βάζει στα πόδια. Ο Στέφανος είναι σίγουρα γενναίος. Ο ίδιος το λέει και μπορώ να πω, ότι το πιστεύει κιόλας. Όπως πιστεύει στις προφητείες του αγίου Παϊσίου. Τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός πως και δεν το βρήκε ο άγιος; Περίεργο.

Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι, που σίγουρα δεν περίμεναν μια τέτοια πράξη από ένα φιλήσυχο και δημοκρατικό φασίστα, ήταν με το μέρος του Χίου. Όπως κι εγώ! Όπου να 'ναι θα κάνουμε συλλαλητήριο συμπαράστασης με κεντρικό σύνθημα “Λευτεριά στο Στέφανο Χίο”! Αμ επειδή κυκλοφορεί ελεύθερος, τρέχουν και δε φτάνουν. Αν τον είχαν μαζέψει νωρίτερα, τουλάχιστο θα είχε κάνει κάποια αγωγή, κάποια θεραπεία. Τώρα είναι πολύ αργά...

Όχι καλοί μου αναγνώστες, δεν είναι τρελός ο Στέφανος. Αδίστακτος είναι, όπως όλοι οι ακροδεξιοί. Προπάντων ξέρει ότι εχθρός του αστικού κράτους δεν είναι ο ίδιος, αλλά όσοι αγωνίζονται για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα και Ελευθερία...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger