Home » , , » Τρολάροντας τον "κουμπουροφόρο" δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο

Τρολάροντας τον "κουμπουροφόρο" δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 | 10:38 μ.μ.

Το να μας παρουσιάζεται σαν πολιτικός σχολιαστής στο κανάλι του Καρατζαφέρη ένας γραφικός σαλταρισμένος δημοσιοκάφρος σαν τον Στέφανο Χίο, δεν το χαρακτηρίζεις και κάτι ιδιαίτερο.

Το να βγαίνει ο ίδιος μέσα από τον βόθρο της ιστοσελίδας του και να πανηγυρίζει γιατί έχει ταύτιση απόψεων μαζί του ο γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης, –ο εκδότης που σύμφωνα με τους δικαστές και το ελληνικό δημόσιο είναι πάμπτωχος και τον απαλλάσσουν από το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του είχαν επιβάλλει, για τα 5 εκατ. αδήλωτα και "κατάμαυρα" ευρώ που του εντόπισαν- δεν το λες και εντυπωσιακό.

Ανούσιο θα ήταν και να σχολιάσεις ότι σαν κότα λυράτη κρύβεται ο Στέφανος Χίος, μέχρι να περάσει το αυτόφωρο αφού του αποδίδεται ότι πυροβόλησε δικαστικό επιμελητή, που πήγε να του επιδώσει ένα εξώδικο, στα γραφεία της φυλλάδας του "Μακελειό".

Και προφανώς δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε το ότι αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος κατόρθωσε να διαχειρίζεται μια ιστοσελίδα με απίθανη θεματολογία η οποία όμως έχει πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα, την οποία θα ζήλευαν αρκετοί ενημερωτικοί ιστότοποι.
Ούτε θα μπούμε στον πειρασμό να αναφέρουμε ότι η πατσαβούρα που εκδίδει καθημερινά έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία από αρκετά κατεστημένα έντυπα. Σημεία κι αυτά των καιρών που θα έλεγε ο Λιακόπουλος.


Ευκαιρία, είναι όμως να τρολάρουμε λίγο την όλη υπόθεση, με την προσδοκία να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στους αναγνώστες μας.

Αρχικά μην παραλείψετε να διαβάσετε την ανάρτησή μας στην οποία παρακολουθούμε να γίνονται ρόμπες δημόσια κάνοντας «πολιτισμένο διάλογο» με συνοδεία … Γαλλικών κοσμητικών επιθέτων ο Στέφανος Χίος και ένα άλλο δημοσιογραφικό καλόπαιδο, τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Μετά ρίξτε μια ματιά σ’ αυτό το βίντεο παρακολουθώντας ένα πολιτισμένο διάλογο ενός «γλείφτη, γλοιωδέστατου, χαμερπή» τύπου και ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος χρειάζεται «να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο». Πρόκειται για μαθήματα ήθους και πολιτικού πολιτισμού που μας έδωσαν τηλεοπτικά ο Στέφανος Χίος και ένας άλλο συνάδελφος του. Ο Κ. Μπογδάνος.


Και σαν κατακλείδα διαβάστε μια σπαρταριστή φάση κατά την οποία ο Στέφανος Χίος «τσιμπάει» σε μια προβοκάτσια που του στήσαμε σαν ιστότοπος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger