Home » , » “Έρχονται οι έξυπνοι πύραυλοι”

“Έρχονται οι έξυπνοι πύραυλοι”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 | 6:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Έρχονται οι έξυπνοι πύραυλοι” αλυχτά ο ανόητος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Έτσι όπως το πάει, δεν χρειάζεται ν' ανησυχούμε πια για τίποτα, γιατί θα εξαλειφτούμε από τον πλανήτη μονάχοι μας. Ούτε αρρώστιες, ούτε φυσικές καταστροφές, ούτε μετεωρίτης, θα πάμε από πέσιμο, όταν μας την πέσουν οι πυρηνικές κεφαλές.
Αφού τα όπλα θεωρούνται “έξυπνα”, σημαίνει, ότι υπάρχουν πανύβλακες, που θα πατήσουν το κουμπί. Γιατί ο πύραυλος μπορεί να είναι έξυπνος, αυτός που τον ελέγχει όμως, είναι σίγουρα βλάκας. Βλάκας με περικεφαλαία. Απίστευτα ηλίθιος. Επικός μαλάκας.
“Παιδικά αφελής” στη διπλωματική γλώσσα. Ή, για να ακριβολογούμε, αδίστακτο παλιοτόμαρο που έχει πάρει ήδη την απόφαση να επιτεθεί, χωρίς να εξετάσει την πραγματική κατάσταση.

Αλλά ούτε ο πύραυλος είναι τόσο έξυπνος. Διότι, αν είχε πράγματι μυαλό, δεν θα έσκαγε ώστε κι ο ίδιος να καταστραφεί και να κάνει ζημιά στο είδος που τον δημιούργησε. Κι εντάξει, όπως πάμε θα τον πιούμε. Θα πιαστούν ΝΑΤΟ – Ρωσία και θα γίνει της κακομοίρας. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, διότι πολύ σύντομα κάποιος από τους αντιπάλους θα βρεθεί στη δύσκολη θέση και θα χρησιμοποιήσει τα μεγάλα όπλα, τα πυρηνικά. Οπότε τη βάψαμε.
Μάλιστα εμείς στην Ελλάδα, θα είμαστε από τους πρώτους στόχους, αφού σαν καλά δουλικά, επιτρέψαμε τη μεταφορά και την αποθήκευση των πυρηνικών βομβών των Αμερικάνων. Μια αφιέρωση στους συμπολίτες μου. Αφιερώνω με πολύ αγάπη, το χορό του Ζαλόγγου: Έχε γεια καημένε κόσμε, έχε γεια γλυκιά ζωή κι εσύ δύστυχη πατρίδα, έχε γεια παντοτινή! Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες... Όπα!

Εκείνο που με ενοχλεί όμως περισσότερο είναι η πλάκα που θα μας κάνουν οι απόγονοι των κατσαρίδων σε μερικά εκατομμύρια χρόνια, όταν θα εξελιχθούν και θα καταλάβουν το λόγο του αφανισμού μας. Φανταστείτε γέλια. Θα μας θεωρήσουν - όχι άδικα - το πιο ανόητο είδος, που πέρασε ποτέ από τη Γη. Τόσο ανόητο, που δεν έβλαψε μόνο το Περιβάλλον αντί να ζήσει αρμονικά με αυτό, αλλά αυτοκαταστράφηκε!

Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή μερικά παράσιτα, οι πλούσιοι, θέλουν να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι. Επειδή κάποιοι πολιτικοί, επίσης αδίστακτοι, θέλουν να ελέγχουν όλον τον κόσμο. Από κοντά τα τσιράκια τους, που αναμασάν, ότι τους πούνε, χωρίς αντίρρηση. Πάμε κατευθείαν το γκρεμό κι ούτε φρένα, ούτε τίποτα. Αφού οι ηγέτες δεν έχουν σώας τα φρένας, ποιος θα μας σώσει; Σίγουρα όχι οι υποτακτικοί τους.

Υπάρχει όμως ελπίδα να τη σκαπουλάρουμε. Βέβαια απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις. Να εξεγερθούμε, ώστε να σταματήσουμε τους ανισόρροπους. Να μην αφήσουμε ελάχιστα καθάρματα, να μας πάρουν στο λαιμό τους. Να πάψουμε ν' ακούμε τις κουταμάρες που μας λένε, κυρίως ν' αγνοήσουμε τις εντολές τους.

Αλλιώς, να κάνουμε τουλάχιστον ομαδικό σεξ, να πάμε ευχαριστημένοι... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger