Home » , , » Ποιος μας λέει ότι πίσω απ' την offshore εταιρεία που χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και της Μαρέβας Μητσοτάκη δεν κρύβεται ένας βαρόνος ναρκωτικών;

Ποιος μας λέει ότι πίσω απ' την offshore εταιρεία που χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και της Μαρέβας Μητσοτάκη δεν κρύβεται ένας βαρόνος ναρκωτικών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Απριλίου 2018 | 6:24 μ.μ.

O γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλο «μούτρο» και καθόλου εύκολος αντίπαλος κάτι που το έχει δείξει όλη η δημοσιοκαφρική του διαδρομή.
Ας μην ξεχνάμε ότι πέρασε απ’ όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια και υπηρέτησε πιστά τους εργοδότες του, κάποιοι απ’ τους οποίους ανήκουν στην αφρόκρεμα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας –Αλαφουζέϊκο, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης-, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Και πραγματικά μέχρι τώρα έχει καταφέρει να βγει "πενταθαρίδης" από την αστική δικαιοσύνη,  σε όποια λαμογιά φερόταν εμπλεκόμενος.Για να δούμε αν θα "ξελασπώσει" και τώρα με την καινούργια αποκάλυψη που κάνει σήμερα το "Documento". H εφημερίδα σε τρεις σελίδες της παρουσιάζει ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτουν ότι μια μυστηριώδη offshore εταιρεία με το όνομα Velvet Success (SA) εμφανίζεται να χρηματοδοτεί τόσο τις εταιρείες που ελέγχει η γυναίκα του αρχηγού της Ν.Δ, Μαρέβα Μητσοτάκη, όσο και την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σε περιόδους μάλιστα που βρισκόταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος ανέρχονται σε 42 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μάλιστα δόθηκαν με πρωτοφανή τρόπο και προβληματίζουν σήμερα τις τράπεζες αν και κατά πόσο είναι σε θέση να τα καλύψει.

Αναφέρει μάλιστα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στο κείμενο του: Ο μέτοχος της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" -σ.σ αναφέρεται στον Τάσο Καραμήτσο- συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της καταχρεωμένης και μη βιώσιμης εφημερίδας του με 2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία του δανείζει μια offshore εταιρεία. 
Για τον λόγο αυτό φαντάζομαι προσκομίζει στην τράπεζα ένα συμφωνητικό δανεισμού. Η ίδια offshore συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Μαρέβας Μητσοτάκη
Κανένας δεν γνωρίζει γιατί αυτός ο άγνωστος επενδυτής δίνει κεφάλαια 3 εκατομμυρίων ευρώ σε δυο όχι και τόσο εύρωστες εταιρείες. Κανένας δεν γνωρίζει (ενώ το πνεύμα του νόμου το απαιτεί) αν ο χρηματοδότης έχει κάποια ανταλλακτική σχέση με τον χρηματοδοτούμενο ο οποίος έχει δημόσιο ρόλο.
Ενα πέπλο αγοράς απλώνεται και καλύπτει τα πάντα, παράγοντας πνεύμα επίπλαστης ηθικής και νομιμότητας. Ολα φαντάζουν νόμιμα και παραγόμενα με νόμιμες διαδικασίες.

Πρακτικά, ωστόσο, ο κύριος τάδε έμπορος ναρκωτικών μπορεί να χρηματοδοτεί με τα μαύρα και αιματοβαμμένα κεφάλαιά του μια εφημερίδα ή έμμεσα έναν επίδοξο πρωθυπουργό για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση και στήριξη στις περιπέτειες του με την Δικαιοσύνη.

Και στα τελευταία γραφόμενα του Βαξαβάνης κρύβεται όλη η ουσία του θέματος. Ποιος μας λέει δηλαδή ότι πίσω απ' την offshore που χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και της Μαρέβας Μητσοτάκη δεν κρύβεται ένας βαρόνος ναρκωτικών;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger