Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Τέτοιο συρφετό, τέτοιας παρακμής, τέτοιας σαπίλας, διανθισμένο με τέτοια βλακεία έχουμε ξαναζήσει; (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Τέτοιο συρφετό, τέτοιας παρακμής, τέτοιας σαπίλας, διανθισμένο με τέτοια βλακεία έχουμε ξαναζήσει; (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Μαΐου 2018 | 1:35 π.μ.

Αναμφισβήτητα χρειάζεται ταλέντο αλλά πέρα απ’ αυτό ένα ταξικό οπτικό πεδίο για να μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να απεικονίσεις την πολιτική επικαιρότητα εστιαζόμενος σε καίριες επισημάνσεις. Και ο Νίκος Μπογιόπουλος διαθέτει αυτά τα προσόντα.

Δεν χρειάστηκαν, λοιπόν, πάνω από πέντε λεπτά στον κομμουνιστή δημοσιογράφο, μέσα από την χθεσινή του ραδιοφωνική εκπομπή για να σχολιάσει εύστοχα τα θέματα που δεσπόζουν τις τελευταίες μέρες στην πολιτική επικαιρότητα.
Από την ανούσια αντιπαράθεση που παρακολουθούμε μεταξύ κυβέρνησης και καπιταλιστή Μαρινάκη, τα άσφαιρα πυρά που εξαπολύονται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ για το ποιο κόμμα διαθέτει τα πιο διεφθαρμένα στελέχη, μέχρι τις γελοίες δημόσιες κόντρες μεταξύ βουλευτών της συγκυβέρνησης και την «προαγωγή» της Μπουμπουλίνας από τον Πάνο Καμένο.

Και καταλήγει την τοποθέτησή του ο Ν. Μπογιόπουλος με την ρητορική ερώτηση: Τέτοιο συρφετό, τέτοιας παρακμής, τέτοιας σαπίλας, διανθισμένο με τέτοια βλακεία έχουμε ξαναζήσει;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger