Home » , » Δεν μας προτείνεις κατευθείαν ευθανασία, ρε Κούλη; Αφού όλο εκεί το πας...

Δεν μας προτείνεις κατευθείαν ευθανασία, ρε Κούλη; Αφού όλο εκεί το πας...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 | 11:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο Μητσοτάκης είναι ψεύτης, αδίστακτος, διεφθαρμένος και σαδιστής. Έχει όμως ένα καλό: Είναι ανόητος. Τόσο ανίκανος, που αυτοκαταστρέφεται. Καλό για μας.

Βγήκε λοιπόν σήμερα να βγάλει τη λύσσα του για το συσσίτιο που παίρνουν οι θεόφτωχοι. Για τα 200€ το μήνα, στην ουσία ένα πιάτο φαΐ ημερησίως. Του Μητσοτάκη δεν του αρέσει το ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα Αλληλεγγύης).
Τον ενοχλεί ακόμα και το ψίχουλο που τρώει ο άνεργος. Το ότι φίλοι του, συγγενείς και κομματόσκυλα τρώνε τον αγλέουρα, δεν τον πειράζει.
Το πρόβλημα του είναι πως πρέπει να τον ψηφίσουν, για να γίνει πρωθυπουργός. Επομένως δεν θα γίνει ποτέ. Μονάχα, αν βάλουν προαπαιτούμενο οι τοκογλύφοι, να ψηφίσουν τα βαφτιστήρια και κανείς άλλος, θα κάτσει στην πρωθυπουργική πολυθρόνα.
Αλλά τα όρνεα είναι ευχαριστημένα και με τον Τσίπρα, που τα ταΐζει καθημερινά μισθούς και συντάξεις.

Ο Μητσοτάκης θέλει να κόψει εντελώς το ΚΕΑ. Τουλάχιστο να το μειώσει. Εμπίπτει στις “δαπάνες” του κράτους, όπως οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι συντάξεις κλπ. Ως γνωστό θέλει μείωση δαπανών. Το έχει δηλώσει κατ' επανάληψη. Πως θα το πει όμως αυτό;
Ως εξής.
“Εμείς δεν θέλουμε πολίτες-πελάτες εξαρτημένους από την κρατική ελεημοσύνη. Ούτε πολίτες παγιδευμένους στη φτώχεια. Τα επιδόματα, υπό προϋποθέσεις είναι απαραίτητα αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στους πολίτες ευκαιρίες”.

Τι ευκαιρίες, δεν λέει. Κοιτάτε... και στην Αρχαία Ρώμη υπήρχαν ευκαιρίες να γίνει κάποιος σκλάβος, μονομάχος κοκ.
Στο Μεσαίωνα είχαν πολλοί την ευκαιρία να γίνουν δουλοπάροικοι. Σήμερα οι νέοι έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν ανασφάλιστοι από το πρωί ως το βράδυ και να παίρνουν ένα αντίδωρο, αντί για μισθό. Κι αυτό αν θελήσει ο αφέντης. Γιατί, αν δεν θέλει, θα περιμένουν την ανάπτυξη. Πως θα ζήσουν; Δεν θα ζήσουν!

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται υπερδιπλασιασμό των πάμφτωχων. Τουλάχιστο 800.000 από 300.000 περίπου που είναι σήμερα. (Οι φτωχοί είναι πενταπλάσιοι).
Νομίζω, είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, αν σκεφτεί κανείς το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η ΝΔ, αν ποτέ γίνει κυβέρνηση. Αυτό το διαφημίζει κιόλας!
Θα μου πείτε “το να αυξηθούν οι εξαθλιωμένοι είναι καλό”; Για τους ίδιους όχι. Για τον Μητσοτάκη όμως και τους υπόλοιπους καρχαρίες η αιμορραγία του άλλου είναι “ευκαιρία” για τσιμπούσι.

Δεν θα μείνει όμως εδώ. Δεν φτάνει μόνο να δημιουργήσει περισσότερους εξαθλιωμένους και φτωχούς, όοοχι! Θα μειώσει στο μισό το συσσίτιο του ΚΕΑ, καθώς απ' ότι φαίνεται πολλοί επιβιώνουν κι αυτό τον ενοχλεί.
Το λέει ο ίδιος: Θα δώσει 1 δις για 800.000 φτωχούς. Τι μας λέει λοιπόν μια απλή διαίρεση; 1 δις δια 800 χιλιάδες μας κάνει 1250.
1250 ευρώ το χρόνο που έχει δώδεκα μήνες. 1250 δια 12 ίσον 104 ευρώ και κάτι ψιλά. Ένα κατοστάρικο δηλαδή από 200.
Δεν θα τρώνε επομένως ένα πιάτο φαΐ την ημέρα, αλλά μέρα παρά μέρα! Αυτό είναι η κοινωνική πολιτική. Των ανθρωποφάγων. 

Δεν μας προτείνεις κατευθείαν ευθανασία, ρε Κούλη; Αφού όλο εκεί το πας...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger