Home » , » Μας παίζουν τα λαμόγια στα ακροδάχτυλα...

Μας παίζουν τα λαμόγια στα ακροδάχτυλα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 | 3:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Μας παίζει η μαφία η αμερικανική...” είχα γράψει πριν κάμποσες βδομάδες, για να δείξω ένα από τα παλαιότερα κόλπα της πολιτικής εξαπάτησης: Του σικέ καυγά.

Μας παίζουν τα λαμόγια στα ακροδάχτυλα... Άντε τώρα να καταδικάσουμε κάθε βία από όπου κι αν προέρχεται. Να κάνουμε και τον “άχρηστο” προστατευόμενο είδος, να πάρει κι επιδότηση.

Καρντάση μου, κανένας αστός πολιτικός δεν λέει άλλο λαό “αδερφό”. Αδερφός του κάθε πλούσιου είναι μόνο ένας, το χρήμα. Όχι μόνο αδερφός, Θεός, γιατί και τα αδέρφια τσακώνονται καμιά φορά. Εξ ου και η παροιμία με το βγαλμένο μάτι...

Έγινε κι ο μεγαλέμπορος “σύντροφος”, αφού τον έδειραν μερικοί φασίστες. Aπό κοντά οι μισοί νεοφιλελέ να χτυπάνε παλαμάκια, ενώ οι άλλοι μισοί να καταδικάζουν τη βία. Υπαρκτός Σουρεαλισμός.

Ξεχνάμε ποιο κόμμα ίδρυσε μαζί με το Μάνο και που προσχώρησε; Δράση, ΝΔ, λέει τίποτα στα γαλάζια χαϊβάνια; Νεοδημοκράτης είναι, δικός τους, που μου κάνουν τους καμπόσους...

Άκουσα του ευχήθηκε κι η Ισραηλινή Πρεσβεία “καλή ανάρρωση” καταδικάζοντας και αυτή τη βία! Εγώ τότε τι να πω στους Παλαιστίνιους; “Καλή Ανάσταση”;

Δεν τις έφαγε, επειδή εφαρμόζει κατά γράμμα το Μνημόνιο στο Δήμο, δεν τις άρπαξε, γιατί προσπάθησε να διώξει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και να φέρει ιδιώτες, που θα έπαιρναν πολλαπλάσια για την ίδια δουλειά, δεν τις μάζεψε επειδή η Θεσσαλονίκη πνίγηκε με δυο σταγόνες βροχή, δεν του την είπαν, γιατί απαξιώνει το δήμο, τον δείρανε για τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς, για να φανεί ότι υπάρχει!
Γιατί τι άλλο πρόσφερε εκτός από δηλώσεις; Μνημόνιο! Αν είναι πράγματι Πόντιοι οι δράστες, επιβεβαιώνεται η φήμη πως τα ποντιακά ανέκδοτα τα δημιουργούν οι ίδιοι.

Τώρα να ρωτήσω τους Συντρόφους. Αν, λέω αν, πήγαινε κάποιος εργαζόμενος τότε, με την απεργία στα σκουπίδια, και του φόραγε κολάρο ένα καλάθι γεμάτο απορρίμματα, θα το καταδικάζαμε; Αν, ξαναλέω αν, τον έλουζε κάποιος Αναρχικός με λασπόνερο, που μάζεψε από τον πλημμυρισμένο δρόμο, θα είχε άδικο; Ειλικρινά πείτε μου.

“Μα αυτά που είπε για τον Κεμάλ, για τη Μακεδονία τους gay είναι σωστά”. Πράγματι συμφωνούμε στα λόγια, όπως συμφωνούμε στα λόγια και με μερικά που ακούγονται κατά καιρούς από το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που είπε είναι λόγια. Άλλα λέει, άλλα εννοεί, άλλα κάνει. Μερικές φορές λέει πράγματα που ούτε ο ίδιος τα πιστεύει, για να γίνεται ντόρος. Πάρα πολλοί, κυρίως καλλιτέχνες, εφαρμόζουν αυτό το διαφημιστικό κόλπο.
Μετά αφήνουν ανεγκέφαλους φασίστες να κάνουν τα υπόλοιπα, μόλις πάνε επίτηδες κοντά τους. Κι εδώ φαίνεται για άλλη μια φορά η συνεργασία φασιστών και αστών.

Όπου ακροδεξιοί (πρώην;) νεοδημοκράτες, δέρνουν ένα νυν που το παίζει και καλά “Αριστερός”! Και που όλοι αυτοί θέλουν να μας τον περάσουν για “ήρωα”! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της κοροϊδίας, τότε τι είναι;

Για να ξεκαθαρίσουμε: Κάθε πόλεμος είναι ένας διαγωνισμός φρικαλεότητας και σφαγής. Στη Μικρά Ασία σφάξαμε πολλούς Τούρκους. Και μας έσφαξαν. Αυτοί που τα προκάλεσαν ήταν σαν το δήμαρχο και τους πολιτικούς, που άλλοτε παρουσιάζονται “πατριώτες” κι άλλοτε “πολιτισμικοί” ακολουθώντας όμως πάντα την ίδια πολιτική, που ξεπλένει το φασισμό.

Οι πλούσιοι και οι εθνικιστές σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, Πόντιους, Τούρκους, Αρμένιους, Πόντιους. Αδέρφια μας εργαζόμενους. Το ότι κάποιοι με κόλπα πάνε να τα καπελώσουν αυτά δεν αλλάζει την ουσία.

Το μόνο κόμμα που έλεγε τότε να μην εμπλακούμε σ' ένα πόλεμο που εξυπηρετούσε μόνο τους Εγγλέζους, ήταν το ΚΚΕ. Δεν το άκουσαν, μάλιστα μας κατηγόρησαν, και δυστυχώς είχαμε καταστροφή. Όχι μόνο Έλληνες νεκρούς αλλά και Τούρκους. Ανθρώπους που ξεριζώθηκαν βίαια από τον τόπο τους. Κι οι απόγονοι των υπευθύνων φασιστών παρουσιάζονται ως τιμητές!!!

Ξύλο είναι μεταξύ ακροδεξιών, για να δείξουν πως τάχα αυτοί και μόνο είναι “πατριώτες”! Αυτοί που κατέστρεψαν επανειλημμένως τη χώρα! Που μας χρεοκόπησαν! Μαζί κι απόπειρα διαφήμισης ενός παντελώς ανίκανου πολιτικού.

Nα του δώσουμε το όσκαρ προβοκάτσιας να τελειώνουμε, καθώς πολύ ασχοληθήκαμε...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger