Home » , » Αλλο ένα φιάσκο της "αντιτρομοκρατικής" με την "ανακάλυψη" του "επαναστατικού ταμείου"

Αλλο ένα φιάσκο της "αντιτρομοκρατικής" με την "ανακάλυψη" του "επαναστατικού ταμείου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαΐου 2018 | 10:37 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα "ξεφούσκωσε" η "εντυπωσιακή επιτυχία", σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, της "Αντιτρομοκρατικής" η οποία σερβίρισε την "είδηση"που αναπαρήγαγαν όλες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες για ανακάλυψη "επαναστατικού ταμείου" και την σύλληψη των ατόμων που συνείσφεραν οικονομικά σ' αυτό.

Και μόνο η αμήχανη στάση των κατασταλτικών μηχανισμών -που εκδηλώθηκε με το δημοσίευμα που υπογράφει ο γνωστός Β. Λαμπρόπουλος στην ιστοσελίδα του "Βήματος"- αρκεί για να βάλει κανείς το συγκεκριμένο περιστατικό στις πραγματικές του διαστάσεις.

Στον τραπεζικό λογαριασμό που φέρεται να ανήκει στον Κωνσταντίνο Γιατζόγλου υπάρχει ένα ποσό  "3.000 έως 4.000 περίπου ευρώ". Αυτά τα χρήματα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα προέρχονται  "από μικροεμπόριο ποτών, κινητών και άλλων ειδών μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού".

Ούτε μας λέει ποιοι κρατούμενοι έκαναν αυτό το "μικροεμπόριο" -με δεδομένο ότι τα χρήματα είχαν κατατεθεί μέχρι τον Οκτώβρη του 2017 περίοδος που δεν είχε ακόμα συλληφθεί ο Γιατζόγλου- ενώ οι καταθέτες τους "ήταν ποινικοί ή συγγενείς τους που ίσως δεν γνώριζαν τον προορισμό τους και δεν φαίνεται να είχαν οποιαδήποτε σχέση με ένοπλες επιθέσεις ή άλλες οργανώσεις αντάρτικου πόλης".
Πάντα με βάση αυτό το αστυνομικό σενάριο το οποίο πληροφορούμαστε δια γραφίδας Λαμπρόπουλου οι καταθέτες των χρηματικών ποσών "πιθανολογείται ότι δέχονταν σχετικές εντολές από κρατούμενους αντιεξουσιαστές με τους οποίους διατηρούσε επαφή ο 28χρονος την περίοδο που ήταν ελεύθερος και κατηγορείται ότι σχεδίαζε ένοπλες επιθέσεις". Πάντως ο ίδιος συμπληρώνει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αυτό τον ασφαλίτικο συλλογισμό.

Επικοινωνήσαμε με σύντροφο νομικό να μας εξηγήσει πώς γίνεται οι 14 συλληφθέντες να έχουν σε βάρος τους τις εξωφρενικές κατηγορίες "για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος".
Αφού μας δήλωσε ότι δεν έχει υπ' όψιν του την σχετική δικογραφία χαρακτήρισε "πρωτοφανές" και "εξωφρενικό" να έχουν αποδοθεί τέτοιες κατηγορίες με βάση τα όσα έχουν δει μέχρι αυτή την στιγμή την δημοσιότητα. Δήλωσε την πεποίθηση του ότι αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς έωλες και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να σταθούν στη βάσανο μιας ακροαματικής δικαστικής διαδικασίας.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως αν εξαιρέσει κανείς τις τοποθετήσεις των καθεστωτικών παπαγάλων τύπου Παπαπαναγιώτου όλοι οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για άλλο ένα καραμπινάτο φιάσκο της λεγόμενης "Αντιτρομοκρατικής". (Αν γίνεται με τις "ευλογίες" της πολιτικής της ηγεσίας μένει να το δούμε).










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger