Home » , » Το ΝΑΤΟ έχει αποφασίσει πόλεμο. Μένει να δούμε την αντίδραση Ρωσίας και Κίνας

Το ΝΑΤΟ έχει αποφασίσει πόλεμο. Μένει να δούμε την αντίδραση Ρωσίας και Κίνας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 | 11:46 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

“Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” Όπως πάνε τα πράγματα, το σύνθημα αυτό θα γίνει το πιο επίκαιρο Παγκοσμίως, καθώς οι ΗΠΑ αποχωρούν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν.
Ο λόγος δεν είναι βέβαια οι γελοίες δικαιολογίες τους, αλλά ο εκβιασμός.
Άλλωστε το Ιράν, και οι σύμμαχοι του νίκησαν το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, την οποία χρηματοδοτούσε η Δύση για να ρίξει τον Άσαντ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ λέει αισχρά ψέματα για να βρει δικαιολογία στο νέο έγκλημα που ετοιμάζει. Ακόμη, παρά την καλή θέληση της Βορείου Κορέας, οι κυρώσεις παραμένουν. Οι δε Αμερικάνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τορπιλίσουν κάθε προσπάθεια τελικής συμφωνίας.

Απ ότι φαίνεται οι ΗΠΑ έχουν ξεσαλώσει κι ετοιμάζονται για επίθεση. Ήδη το Ισραήλ βομβάρδισε τη Συρία, ενώ στέλνει στρατό στα υψώματα του Γκολάν.
Δεν πρόκειται όμως για τη Συρία. Πρόκειται για τον πλήρη έλεγχο όλων των φυσικών πόρων, ιδιαίτερα του πετρελαίου και κατ' επέκταση την Παγκόσμια κυριαρχία μέσω του ελέγχου της Οικονομίας των άλλων κρατών.

Ήλπιζα πως αυτό το παρανοϊκό σχέδιο θα σταματούσε. Η νίκη του Άσαντ στον πόλεμο, η απόκρουση της εισβολής των Νατοϊκών μισθοφόρων, απλά καθυστέρησε την μεγαλύτερη σύγκρουση.
Το ΝΑΤΟ έχει αποφασίσει πόλεμο. Μένει να δούμε την αντίδραση Ρωσίας και Κίνας, που είναι και οι κύριοι στόχοι των ΗΠΑ.

Οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι οι Ρώσοι θα υποχωρήσουν. Ρώσοι και Κινέζοι όμως θεωρούν ότι δεν έχουν περιθώρια να κάνουν πίσω. Γιατί έτσι θα γίνουν όμηροι των ΗΠΑ. Δεν έχουν περιθώρια ελιγμών κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο απ' όλα.

Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Αν οι ΗΠΑ επιμείνουν, ψάξτε καταφύγιο. Προετοιμαστείτε για ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο με ότι αυτό σημαίνει. Τώρα οι μάσκες πέφτουν. Τώρα θα φανεί ποιος είναι πραγματικά με ποιόν.

Δεν τίθεται φυσικά θέμα με την αποικία Ελλάδα.
“Έργο με μεγάλη γεωπολιτική σημασία” συμφωνήθηκε μεταξύ Ισραήλ - Κύπρου και Ελλάδας. Δηλαδή να υποθέσουμε πως αυτό το έργο θα αυξήσει τους μισθούς ή θα δώσει πίσω τις συντάξεις; Όχι, για 99 χρόνια θα έχουμε Μνημόνιο, άσχετα πως θα το ονομάζεται. Θα εξυπηρετήσει τους πλούσιους στο Ισραήλ, τις Πολυεθνικές στις ΗΠΑ και μερικούς Έλληνες αετονύχηδες, που θα δουν τους λογαριασμούς τους να αυξάνονται θεαματικά.

“Αυτό το έργο δεν είναι μόνο ενεργειακό, αλλά υψίστης γεωστρατηγικής συνεργασίας” είπε με χαρά ο Τσίπρας.
Ποιο απ' όλα Αλέξη; Γιατί δεν μιλήσατε μόνο γι' αυτό. Ο Ισραηλινός μετέφερε τις εντολές του αφεντικού από το America κι εσείς τσακιστήκατε να τις εκτελέστε. Ήδη δεχτήκατε πυρηνικά, κάνετε ασκήσεις μαζί, παρέχετε κάθε διευκόλυνση στις επιθέσεις (σύμμαχοι γαρ) να πω κι άλλα;
Ο Εβραίος θα έμενε περισσότερο να παίξει μαζί τους, άλλα είχε να διατάξει μερικούς βομβαρδισμούς. Θλιβερή η τωρινή στάση ενός λαού, που ένιωσε παλιότερα στο πετσί του το ναζισμό.

Όλα όμως γίνονταν και γίνονται για το χρήμα. Ακόμα και τα μεγαλύτερα ρίσκα. Οι ηλίθιοι στο Πεντάγωνο πιστεύουν πως οι άλλοι θα κάνουν πίσω. Τι γίνεται όμως, αν δεν μπορούν, ή αν σκέπτονται ακριβώς το ίδιο για τους αντιπάλους τους; Θα τιναχτούμε όλοι στον αέρα!

Οι ΗΠΑ είναι αυτοί που ξεκίνησαν τις προκλήσεις. Πρέπει να σταματήσουν τώρα, πριν η κατάσταση ξεφύγει. Το Ιράν δεν έχει κανένα λόγο να υποχωρήσει. Μάλιστα έκανε μεγάλο λάθος που ΔΕΝ προχώρησε στην κατασκευή πυρηνικών.
Αν έκανε λίγα, όπως η Βόρειος Κορέα, τουλάχιστο θα είχε κάτι να διαπραγματευτεί, γιατί η δήθεν “πολιτισμένη” Δύση δεν παίρνει από λόγια. Όμως δεκάδες χιλιάδες άλλα πυρηνικά είναι έτοιμα να μας κάνουν όλους στάχτη.
Αξίζει το ρίσκο Αμερικάνοι; .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger