Home » , » Λευτεριά σε Ηριάννα & Περικλή. - Συγκέντρωση συμπαράστασης στο Εφετείο σήμερα στις 9 πμ

Λευτεριά σε Ηριάννα & Περικλή. - Συγκέντρωση συμπαράστασης στο Εφετείο σήμερα στις 9 πμ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 | 2:24 π.μ.

Δυο νέα παιδιά, η Ηριάννα και ο Περικλής, εξακολουθούν να βρίσκονται για ένα σχεδόν χρόνο στην φυλακή. εξ’ αιτίας μιας αστυνομικοδικαστικής σκευωρίες.
Σήμερα Πέμπτη 28 Ιούνη  θα βρεθούν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και θα ξαναπροσπαθήσουν να αποδείξουν στην δικαστική έδρα ότι δεν είναι ελέφαντες.

"Βουτάς" εκατομμύρια ευρώ και καταδικάζεσαι; Το δικαστήριο σε αφήνει να κυκλοφορείς ελεύθερος. Υποτίθεται ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» σου σε οπλισμό; Βρίσκεται φυλακισμένος. τιτλοφορούσαμε σχετικά πρόσφατη ανάρτησή μας

Κι ενώ έχει αποκαλυφθεί σε όλο το μέγεθός της η σκευωρία της Αντιτρομοκρατικής, ενώ η εξωφρενική παράλογη δίωξη σ' αυτά τα νέα παιδιά έχει στιγματιστεί και καταγγελθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, ενώ έχουν προκύψει σοβαρές αποκαλύψεις οι οποίες αφήνουν έκθετους δικαστές και αστυνομία για την καταδίκη τους οι δικαστές αποφάσισαν στο πρόσφατο παρελθόν να εξακολουθήσει ο καφκικός εφιάλτης για Ηριάννα και Περικλή.

Σήμερα είναι μονόδρομος για τους δικαστές η αθώωση Ηριάννας και Περικλή. "Κατά τη διάρκεια της δίκης τους άλλο ένα κακοπαιγμένο μυθιστόρημα της αντιτρομοκρατικής κατέρρευσε, γιατί αναμετρήθηκε με τη λογική, το δίκιο και την πραγματικότητα" αναφέρει ανακοίνωση της συνέλευση για την απελευθέρωση της Ηριάννας και του Περικλή η οποία απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στα δυο νέα αυτά παιδιά σήμερα στις 9 το πρωί στα δικαστήρια Λουκάρεως.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger