Home » , » "Βουτάς" εκατομμύρια ευρώ και καταδικάζεσαι; Το δικαστήριο σε αφήνει να κυκλοφορείς ελεύθερος. Υποτίθεται ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» σου σε οπλισμό; Βρίσκεται φυλακισμένος.

"Βουτάς" εκατομμύρια ευρώ και καταδικάζεσαι; Το δικαστήριο σε αφήνει να κυκλοφορείς ελεύθερος. Υποτίθεται ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» σου σε οπλισμό; Βρίσκεται φυλακισμένος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 | 9:58 μ.μ.

«Ένα τεράστιο φαγοπότι έχει στηθεί γύρω από την Μ.Κ.Ο «Αλληλεγγύη» που έχει φτιάξει το παπαδαριό. Δημοσιεύματα φέρουν τα έχουν κάνει φτερά απ’ το ταμείο της οργάνωσης πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.
Ο διευθυντής της Οργάνωσης, Δημ. Φουρλεμάδης αποφεύγει να τοποθετηθεί πώς έγινε αυτό το πλιάτσικο ενώ ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δηλώνει ότι "θα επαλειφθεί του θέματος"», γράφαμε σε ανάρτησή μας τον Οκτώβρη του 2008.

Πέρασα αρκετά χρόνια στο διάστημα των οποίων οι αποκαλύψεις για το τεράστιο «αγιασμένο» σκάνδαλο διαδεχόταν η μια την άλλη. Κάποια στιγμή ίδρωσε το αυτή ενός εισαγγελέα και τον Μάη του 2016 ασκεί ποινικές διώξεις στα πρωτοκλασάτα στελέχη της «ιερής» ΜΚΟ αποδίδοντας τους ένα βαρύτατο κατηγορητήριο. (Για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, της συνέργειας σε αυτή, της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης ..).

Μετά δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκε αυτό το σκάνδαλο, τελικά σήμερα βρέθηκαν τα 4 άτομα που κατηγορούταν σ’ αυτή την λαμογιά για να λογοδοτήσουν στο δικαστήριο.

Η απόφαση της ετυμηγορίας των δικαστών, άλλη μια απόδειξη το πώς αποδίδεται η αστική δικαιοσύνη όταν καλείται να δικάσει άτομα της «καλής κοινωνίας». 

Τα δυο απ’ αυτά κρίθηκαν ομόφωνα αθώα. Η διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου της ΜΚΟ, κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία, ένοχη για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση του διαχειριστεί του ταμείου της ΜΚΟ Φουρλεμάδη. Της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, με αναστολή
Ε, όχι και να την στείλουν στην φυλακή για κάποια ψιλοαπάτη που έκανε … (Στην έφεση που θα κάνει, θα "καθαρίσει" εντελώς, είναι η δικιά μας εκτίμηση).

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» Δημήτρης Φουρλεμάδης, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας.
Το δικαστήριο του αναγνώρισε 2 ελαφρυντικά, -του προτέρου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του- και τον καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 16 ετών για υπεξαίρεση εκατομμυρίων που προορίζονταν για φιλανθρωπίες σε τρίτες χώρες. 
Με την δικαστική απόφαση αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό.

Λογικό δεν ήταν; Ο τύπος είναι «θρησκευόμενος» κι αν έκανε μια «μικρή αμαρτία» βουτώντας κάποια εκατομμύρια ευρώ το δικαστήριο του έδειξε κατανόηση.
Τον έστειλε στο σπίτι του και σε κάποια χρόνια που θα γίνει το Εφετείο του, θα τον δικάσουν σε λίγα χρόνια φυλακή, με αναστολή πάντα, για να κρατήσουν τα προσχήματα και θα έχει θριαμβεύσει πάλι η αστική δικαιοσύνη.

Για κάποια εκατομμύρια που έκλεψε καταδικάστηκε ο άνθρωπος. Σιγά το πράγμα. Η αστική δικαιοσύνη έχει πάντα την ευαισθησία να αποφυλακίζει τύπους σαν τον Φουρλεμάδη ή τον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν», Αντρέα Μαρτίνη , ο οποίος ανάμεσα στα άλλα βρέθηκε κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» 3,2 εκατομμυρίων Γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε μίζα.

Είναι η ίδια δικαιοσύνη, που αφήνει τον φονιά ναζιστή Ρουπακιά και κυκλοφορεί ελεύθερο, αυτή που αθωώνει τον φασιστοπαπά Αμβρόσιο και δεν θεωρεί ότι πρέπει να προφυλακιστούν τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης Combat 18.
Αυτός ο "πυλώνας" της δημοκρατίας που εκδήλωσε όλο το ταξικό του μίσος στο πρόσωπο του αναρχοκομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου και τον φυλάκισε για πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι να καταπέσει παταγωδώς η σκευωρία που είχε στηθεί σε βάρος του, και σήμερα συνεχίζει το εγκληματικό της έργο με θύματα την Ηριάννα που κατηγορείτε ότι βρέθηκε «μέρος μη πλήρους DNA» της σε οπλισμό και τον Περικλή.

Υ.Γ: Τα μέλη του κυκλώματος της παπαδίστικης ΜΚΟ "Αλληλεγγύης" που καταδικάστηκαν γιατί καταχράστηκαν κάποια εκατομμύρια ευρώ και αφέθηκαν ελεύθερα δεν έχουν επιδείξει "αντικοινωνική συμπεριφορά" σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση που έγινε δεκτή από την δικαστική έδρα και κρατάει στην φυλακή Ηριάνα - Περικλή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger