Home » , » Ανεπανάληπτο φιάσκο η σημερινή συγκέντρωση έξω από την βουλή

Ανεπανάληπτο φιάσκο η σημερινή συγκέντρωση έξω από την βουλή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 | 7:12 μ.μ.



Ανεπανάληπτο φιάσκο έπαθαν αυτοί που καλούσαν σε συλλαλητήριο σήμερα έξω απ' την βουλή την ώρα που μέσα στο κοινοβούλιο γίνεται η συζήτηση της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.

Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου και οι φωτογραφίες που παραπέμπουν παρουσιάζουν ανάγλυφα την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης. (Μήπως σας θυμίζει κάτι ο τύπος που διακρίνεται δίπλα απ' το άτομο που κρατάει το "εμπνευσμένο" σύνθημα που υπάρχει στο χαρτόνι; Κι αυτό γιατί εμάς μας δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα πολύ γνωστό στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας που έδρασε στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα και έχει στην πλάτη του μια σειρά κακουργηματικές κατηγορίες).

Αργά το απόγευμα αναμένεται η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας και λογικά αναμένεται να καταψηφιστεί.

H ΝΔ, η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της ενώ το κόμμα του Λεβέντη δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση εξαρτώντας την στάση του με το αν υπάρξει δήλωση της Ν.Δ που θα λέει ότι αν αναλάβει την κυβερνητική εξουσία θα ανατρέψει τη συμφωνία. Το ΚΚΕ έχει αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Αναμένονται να χρησιμοποιηθούν υψηλοί τόνοι στις ομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη της εφημερίδας "Documento" ότι θα παρουσιάσει "άκρως απόρρητα έγγραφα που ξεγυμνώνουν την έξαλλη ΝΔ. Καταγγέλλουν τη σημερινή λύση ενώ διαπραγματεύονταν επιλογές με «Μακεδονία» χωρίς erga omnes". 

Παρακάτω κάποιοι σχολιασμοί χρηστών του διαδικτύου για την συγκέντρωση που αναφέραμε αρχικά.






Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger