Home » , » Χαρτί υγείας.

Χαρτί υγείας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 | 6:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλέ μας αναβάθμισαν! “Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P ανακοίνωσε ότι αναβάθμισε το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Ελλάδας σε Β+ από Β, με σταθερή προοπτική”.

Μας έβαλαν δηλαδή ένα σταυρό. Όπως ακριβώς και με τον Ιησού: Μας σταύρωσαν, αφού πρώτα τραβήξαμε τα Πάθη. Η μεγάλη διαφορά είναι πως ο Ιησούς, τους ξέφυγε, πήγε τελικά στον Ουρανό. Γιατί Αναστήθηκε, έκανε (Επ)ανάσταση. Εμείς εδώ στην Κόλαση της ΕΕ, θα βασανιζόμαστε αιώνια.
Ταυτόχρονα βέβαια με την αναβάθμιση οι κόρακες μας λένε ότι “ο οίκος θα υποβάθμιζε τις αξιολογήσεις, εάν υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην πολιτική που αντιστρέφουν τη μεταρρυθμιστική διαδικασία ή αν το αποτέλεσμα της ανάπτυξης είναι σημαντικά πιο αδύναμο από ότι αναμένουμε, κάτι που θα περιόριζε τη δυνατότητα της Ελλάδας να συνεχίσει τη δημοσιονομική προσαρμογή και τη μείωση του χρέους”.

Δηλαδή “σκάστε και τραβάτε κουπί”. Και μην τολμήσουμε να πάρουμε μια ανάσα, καήκαμε. Η κρουαζιέρα στη θάλασσα με τους καρχαρίες συνεχίζεται. “Να δούμε ποιος – ποιος – ποιος θα φαγωθεί, οε – οε – οε – οε”! Οι άνεργοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι φαντάζομαι. Είναι πολύ άτυχοι, αφού πάντα σε αυτούς πέφτει ο κλήρος, ποτέ στους πλούσιους.

Που λέτε μας αναβάθμισαν. Από “βλάκες” μας είπαν “βλάκες με περικεφαλαία”, κι όσο να 'ναι η περικεφαλαία είναι κάτι επιπλέον. Πανηγυρίζουν λοιπόν οι του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ας έλεγαν παλιά τους οίκους αυτούς, “οίκους ανοχής”. Αλλά ήρθε ο καιρός να μας πάει κι ο ΣΥΡΙΖΑ στο μπουρδέλο. Δεν μας πήγε όμως σαν πελάτες, πήγαμε ως εργαζόμενοι.

Κι από τότε μας τσούζει και μας πονά καθημερινά, καθώς οι καλύτεροι πελάτες, οι Γερμανοί, είναι βιτσιόζοι. Θέλουν να ντύνονται SS κι εμείς να κάνουμε τους Εβραίους. Πολύ ξύλο, μας έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αγνώριστους.

Αλλά μας αναβάθμισαν λέμε. Θα μας κόψουν δηλαδή κι άλλο τη σύνταξη, διότι αντέχουμε. Τι τον θέλουμε το μισθό; Θα φάμε αναβάθμιση! Γιατί να θέλουμε ανθρώπινα δικαιώματα, ανεξαρτησία, υγεία, παιδεία, σπίτι, χώρα, όταν λένε τόσο καλά λόγια οι τοκογλύφοι και οι άρπαγες;

Τι μας είπαν όμως στην ουσία; Ότι τους άρεσε που μας έφαγαν, είμαστε πολύ νόστιμοι! Ότι θα συνεχίσουν το γεύμα με μεγαλύτερη όρεξη Ευχαριστούμε για την προτίμηση, νιώθουμε κολακευμένοι, αλλά εμάς δεν μας αρέσει που μας τρώτε, πως να το κάνουμε.

Αχ Αλέξη μου. Όσο περισσότερο σε επαινούν οι ξένοι και οι ντόπιοι εκμεταλλευτές, τόσο περισσότερο σε βρίζει ο κόσμος. Κι όταν τελειώσεις τη βρομοδουλειά τους, θα τελειώσεις κι εσύ.
Ξέρεις τι είσαι γι αυτούς; Χαρτί υγείας, κωλόχαρτο. Όπως, όταν θέλουμε να σκουπιστούμε, παίρνουμε ένα καθαρό κομμάτι χαρτιού και μόλις τελειώσουμε, το πετάμε, έτσι κι αυτοί.
Τώρα που τους εξυπηρέτησες, θα πας μαζί με τους προηγούμενους, σε κάποιο βόθρο ή χωματερή. Να το θυμάσαι αυτό. Θα μπορούσες να ήσουν ο ηγέτης που αντιστάθηκε. Έγινες ο ρίψασπις, ο δειλός, ο υπηρέτης τους. Υποτάχθηκες. Εσύ μπορεί να πουλήθηκες για μια καρέκλα, κι αυτή ακόμα θα την έχεις για λίγο καιρό, εμείς όμως δεν είμαστε για πώληση.
Ο αγώνας συνεχίζεται. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger