Home » , » Γ. Ψαριανός: Η χυδαιότητα σε βουλευτική έκδοση

Γ. Ψαριανός: Η χυδαιότητα σε βουλευτική έκδοση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 | 12:31 π.μ.


Είναι συζητήσιμο αν έχει υπάρξει μετά την μεταπολίτευση πιο χυδαίος βουλευτής από τον Γρηγόρη Ψαριανό. Αυτός ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς πολιτικάντης, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, δεν διστάζει να εκτοξεύει τα εμέσματα του, προκαλώντας συνέχεια.

Δεν μπορείς να βρεις κόσμιες λέξεις και να σχολιάσεις την τοποθέτηση που έκανε σήμερα μέσω twitter, όταν έπεσε η αυλαία και δικαιώθηκαν Ηριάννα και Περικλής μετά από ένα χρόνο στην φυλακή, θύματα μιας αστυνομικοδικαστικής σκευωρίας.

Το ότι είναι συνεχώς μεθυσμένος είτε βρίσκεται καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, είτε στην αίθουσα του κοινοβουλίου τους, δεν του δίνει άλλοθι.   

Ούτε αποτελεί δικαιολογία το ότι γνωρίζοντας ότι σύντομα θα αποτελέσει ένα πολιτικό απόβλητο, χάνοντας την παχυλή βουλευτική του αργομισθία έχει σαλτάρει. (Εντάξει, δεν είναι ότι το καλύτερο να κάνεις ψυχολογική προσέγγιση σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν βρίσκεις άλλο τρόπο να σχολιάσεις την χυδαιότητα και την αναίδεια αυτού του ανθρώπου). 
Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για ένα από πιο ελεεινά και τρισάθλια άτομα που πέρασαν απ' τα έδρανα της βουλής.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Ιουνίου 2018 στις 4:16 π.μ.

Φτερό στον άνεμο
κηφήνας μοιάζει
κόμματα αλλάζει
και δεν τον νοιάζει.
Για την καρέκλα
κάνει “παπάδες”
ζητά παράδες
και προσκυνάει.
Φτερό στον άνεμο
κάνοντας τούμπα
γουστάρει χούντα
για να 'χει ευρώ
για να 'χει ευρώ
για να 'χει ευρώ.
Λέει και ψέματα
μας εξοργίζει
μα μη νομίζει
πως μας γελάει.
Αφού 'ναι και κουτός
μεγάλος μάπας
το παίζει “Πάπας”
ενώ 'ναι βλάκας.
Φτερό στον άνεμο
κάνοντας τούμπα
γουστάρει χούντα
για να 'χει ευρώ
για να 'χει ευρώ
για να 'χει ευρώ.

Αφιερωμένο σ' όλους τους βουλευτές, που πηδάνε από κόμμα σε κόμμα για να σωθούν, κυρίως όμως στον Ψαριανό. Σε ποιο κόμμα είπαμε είναι σήμερα; Πάντως στη ΝΔ θα καταλήξει, να το θυμάστε. Θα καταντήσει νεοδημοκράτης. Καλά να πάθει όμως, αφού βάζει πάνω από όλα το στομάχι του.
Τι μείγμα κι αυτή η ΝΔ! Διασταύρωση συμμορίας και στάνης! Νονοί, απατεώνες, λαμόγια, ψεύτες, παρακρατικοί, ρατσιστές, τραμπούκοι, προσκυνημένοι, πουλημένοι, ξεφτιλισμένοι, αφελείς... κάθε καρυδιάς καρύδι. Πολυσυλλεκτικό κόμμα δε λέω, ήταν ανάγκη όμως να συλλέγει σκουπίδια;
Γίδια και λύκοι στο ίδιο μαντρί. Ε ρε γλέντια!
Μπράβο, όμως στον Ψαριανό, για το αθλητικό του πνεύμα! Πάει σε όσα περισσότερα κόμματα μπορεί, για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ! Έχει φιλοδοξίες. Κι ανάγκες. Πολλές ανάγκες, που χρειάζονται τα προνόμια του βουλευτή, τα οποία βεβαίως πληρώνουν αυτοί που βρίζει.
Πάντως εγώ θέλω να πάει στη ΝΔ. Όπου πήγε, έγινε ρημαδιό. Διαλύθηκαν τα κόμματα, δεν έμεινε τίποτα! Αρμαγεδδών! ΔΗΜΑΡ, ποτάμι, τα πήρε ο διάολος! Και στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού έφυγε, είδαν προκοπή. Τυχαίο;
Πάρτον Κούλη, μοιάζει του μπαμπά σου! Στην τύχη και στο χαρακτήρα.
Επόμενο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Ας μάθει από τώρα να χαιρετά “αρχαιοελληνικά”. mitsos175.

29 Ιουνίου 2018 στις 4:48 μ.μ.

μαζί σου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger