Home » , » Καλό το Μουντιάλ αλλά κι η κωμωδία απαραίτητη

Καλό το Μουντιάλ αλλά κι η κωμωδία απαραίτητη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 | 12:13 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175. 

Μερικές εκατοντάδες ακροδεξιοί έκαναν πάλι συγκέντρωση. Στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά. Μάλλον τα δεξιά γίδια κάνουν περιοδείες το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της χώρας, χαρίζοντας γέλιο σ' όσους τους βλέπουν και αισιοδοξία στον Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί χαίρεται ο Αλέξης; Γιατί βλέπει, πως ο Κούλης ακόμα και παρέα με τη Χρυσή Αυγή δεν γεμίζει ούτε ταξί. Πως να πάει ο κόσμος, αφού ο Μητσοτάκης εφαρμόζει την ίδια ακριβώς πολιτική; Ότι πουν οι ξένοι προστάτες, οι Γερμανοί, οι ΗΠΑ, κι όποιος άλλος δίνει καλές μίζες.
Για να δείξουν λοιπόν πως υπάρχουν, έκαναν λιγάκι φασαρία, αλλιώς ούτε καν θα τους παίρναμε χαμπάρι.

Τίποτε το σπουδαίο, αφού οι οργανωτές, τα δήθεν ανεξάρτητα κομματόσκυλα, ξέρουν πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μετά τις εκλογές θα συνεργαστούν.
Κάποιοι ακροδεξιοί προσπαθούν μάταια να καπελώσουν την αγανάκτηση, που νιώθουμε για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, η οποία όμως είναι συνέχεια της πολιτικής ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΧΑ και υπολοίπων συμμοριών.
Η συμφωνία στην πραγματικότητα είναι η θέληση των ΗΠΑ, κι όπως όλοι ξέρουμε, η ΝΔ ποτέ δεν λέει όχι στους “αδερφούς” Αμερικάνους. Κατά τη ΝΔ ανήκουμε στη Δύση ή σ' όποιον προσφέρει τα περισσότερα.

Προκαλούν βέβαια και οι νεοναζί. Αυτοί που οι δικοί τους τον καιρό της Κατοχής ήταν συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών. Θυμούνται αλήθεια με ποιους άλλους είχαν συμμαχήσει οι Γερμανοί ναζί; Με τους Ιταλούς φασιστές. Και ποιους άλλους; Με τους Βούλγαρους εθνικιστές! Όλοι μαζί, Γερμανοί, Ιταλοί, Βούλγαροι και προδότες - συνεργάτες τους μαζί με τους άρπαγες μαυραγορίτες ρήμαξαν όχι μόνο τη Μακεδονία αλλά και ολάκερη την Ελλάδα.
Γιατί οι Βούλγαροι φασίστες, όταν έκαναν τις σφαγές, τις λεηλασίες, την τρομοκρατία, είχαν και βοηθούς. Μαντεύετε ποιους; Μα αυτούς που είχαν και οι Γερμανοί. Τους Έλληνες δεξιούς δοσίλογους.
Και τώρα έρχονται θρασύτατα οι θαυμαστές των SS, οι νοσταλγοί της χούντας, να μας πουν ότι τάχα κόπτονται για τη Μακεδονία! Όταν κατέστρεψαν κι έπειτα ξεπούλησαν τον τόπο. Όταν άφηναν οι παππούδες τους το λαό να πεθάνει από την πείνα, τον βασάνιζαν, τον εκτελούσαν, τον έκαιγαν και τον κρέμαγαν μαζί με τους Βούλγαρους κατακτητές.

Και ήταν οι Κομμουνιστές, είτε μιλούσαν Ελληνικά είτε Σλαβικά, που αντιστάθηκαν περισσότερο στα σχέδια τους, που έσωσαν χιλιάδες στη Μακεδονία, ελληνόφωνους και σλαβόφωνους.
Δυστυχώς οι συνεργάτες των ναζί, που κέρδισαν τον Εμφύλιο χάρη στους ξένους προστάτες, διέστρεψαν την πραγματικότητα, παραχάραξαν την Ιστορία, για να κρύψουν τα εγκλήματα τους.
Οι κρεμάλες ποτέ δε στήθηκαν για τους προδότες, όπως έπρεπε. Και τώρα αλυχτάν τα κουτάβια των λυκανθρώπων.

Με το λαό της Βόρειας Μακεδονίας ποτέ δεν είχαμε διαφορές, το αντίθετο. Θα μπορούσαμε να είμαστε όχι απλά καλοί γείτονες, αλλά πιστοί φίλοι και σύμμαχοι. Είναι η πατριδοκαπηλία που έβλαψε την Ελλάδα. Όσες φορές ο εθνικισμός δηλητηρίασε το λαό και κυριάρχησε ακολούθησαν καταστροφές και εγκληματικά λάθη. Όπως το 1922, το 1936, μετά τον εμφύλιο, το 1974 κλπ.

Θέριεψε το μίσος, η καχυποψία. Χτυπάγαμε αδέρφια μας, γιατί τάχα ήταν διαφορετικοί. Δώσαμε έτσι τους Έλληνες μουσουλμάνους στην Τουρκία. Είπαμε Βούλγαρους εκείνους που αντιστάθηκαν μαζί μας, που πολέμησαν τους ναζί με θάρρος και επιμονή. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Μόνοι μας πολλαπλασιάζουμε τους εχθρούς και μειώνουμε τους φίλους μας. Έχουμε γίνει περίγελος του πλανήτη με τα καμώματά μας. Υποτακτικοί στους ναζί, που μας αφάνισαν στην Κατοχή και προκλητικοί με όσους πολεμήσαμε μαζί!

Κι όλα αυτά φυσικά τα εκμεταλλεύτηκαν απατεώνες, οι οποίοι, όταν μίλαγαν για πατρίδα το έκαναν μόνο για να την πουλήσουν και να εισπράξουν.

Ο κόσμος όμως άρχισε να ξυπνά κι οι εφιάλτες θα πάψουν σύντομα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger