Home » , » ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ: Κάνουν ως κυβέρνηση αυτά που καταδικάζουν ως αντιπολίτευση.

ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ: Κάνουν ως κυβέρνηση αυτά που καταδικάζουν ως αντιπολίτευση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 | 9:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 “Και το κακομαθαίνουν εξ αρχής το σκασμένο. Που και όταν μεγαλώσει, μια μόνο λέξη θα ξέρει να λέει: ΔΑΝΕΙΑ. Δώστε μου δάνεια και πάρτε μου την ψυχή! Την ελληνική ψυχή βέβαια που έχει και αρχαιολογική αξία”.
Αυτά έγραψε ο ιστορικός Ραφαηλίδης για το Ελληνικό κράτος ή μάλλον προτεκτοράτο των τριών (με το συμπάθιο) μεγάλων δυνάμεων.
Δυνάμεις που φρόντισαν να πάρουν με τόκο, τα λεφτά που δάνεισαν. Κι οι εθνικά υπερήφανοι Έλληνες κατάντησαν να έχουν Αγγλικό, Γαλλικό και Ρωσικό κόμμα! Κάνα Ελληνικό; Μπα, ποιος την υπολογίζει την Ελλάδα; Οι πολιτικοί πάντως όχι.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα και τα κόμματα απλά άλλαξαν προστάτη. Το Αγγλικό έγινε Αμερικάνικο, το Γαλλικό, Γερμανικό, ενώ μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης εμφανίστηκε και το Ρωσικό, με τις προφητείες περί ξανθού γένους, που θα μας δώσει την Πόλη. Ή τον πούλο.
Ο ανταγωνισμός φαίνεται κυρίως στις μίζες των εξοπλισμών. Αμερικανικά, γαλλογερμανικά και ρωσικά όπλα, για να αισθανόμαστε ασφαλείς. Κι ας μείνουμε άφραγκοι, χρεοκοπημένοι, παλιά μας τέχνη κόσκινο.

Η επέμβαση των Μεγάλων Δυνάμεων στα εσωτερικά μας είναι διαρκής. Τα τελευταία χρόνια πχ οι Γερμανοί ξανάρθαν και λεηλάτησαν ότι δεν πρόλαβαν στην προηγούμενη Κατοχή, γιατί τότε η Αντίσταση τους άλλαξε τα φώτα.
Στο μεταξύ οι ΗΠΑ φτάνει να δώσουν μια εντολή κι οι κηφήνες μας τσακίζονται να τους εξυπηρετήσουν.
Έβγαλαν μια διαταγή, να τα βρούμε με τη FYROM. Τα βρήκαμε, για να μπούνε κι οι Βόρειοι γείτονες στο ΝΑΤΟ, να δουν τη γλύκα. Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός εδώ, αποκλείεται να έκανε κάτι διαφορετικό, το ξέρουμε όλοι.

Οι Ρώσοι πήγαν κι αυτοί να επέμβουν, αλλά εδώ είναι χωράφι της Δύσης. Της άγριας Δύσης, που άμα λάχει τραβά πιστόλι και σφάζει τους Ινδιάνους. Έτσι η κυβέρνηση, οι επιστάτες των ξένων συμφερόντων, έδιωξαν τους Ρώσους. Δε σας θέλουμε ρε, ανακατεύεστε στα εσωτερικά μας! Ότι δηλαδή μόνο οι Ρώσοι ανακατεύτηκαν! Το γελοίο του πράγματος είναι ολοφάνερο.

Η Βόρεια Μακεδονία θα μπει στο ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ είναι τσιφλίκι των ΗΠΑ, όποιον θέλουν βάζουν, όποιον θέλουν διώχνουν, γενικά κάνουν ότι θέλουν. Γιατί πολύ απλά είναι το πιο ισχυρό κράτος από όλους τους υπόλοιπους.
Όπως οι Αρχαίοι Αθηναίοι, που βούτηξαν τα χρήματα της Δηλιακής συμμαχίας, και που “συνέτιζαν”, δηλαδή κατάσφαζαν, όσους “συμμάχους” τολμούσαν να το παίξουν ανεξάρτητοι.

Πολύ λίγη σχέση έχει με το Μακεδονικό η απέλαση των Ρώσων. Στην πράξη είναι η συνέχεια του εμπάργκο της ΕΕ, των οικονομικών κυρώσεων, του ανταγωνισμού ΗΠΑ - Ρωσίας.
Όντως όμως οι Ρώσοι δεν θέλουν επέκταση του ΝΑΤΟ. Δεν έχουν άδικο σε αυτό, αφού η είσοδος της χώρας στο ΝΑΤΟ θα προκαλέσει νέους ανταγωνισμούς εξοπλισμών, επομένως νέες εντάσεις, για να πουληθούν τα όπλα και να δοθούν οι μίζες που τα συνοδεύουν.
Οι γείτονες, όπως ακριβώς εμείς, ψώνισαν από σβέρκο. Θα καταλάβουν γρήγορα πως το ΝΑΤΟ εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια των ΗΠΑ εις βάρος των υπολοίπων, αλλά θα είναι αργά.

Στο μεταξύ οι Ρώσοι δεν είναι τίποτε αγγελούδια, αφού έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός των μεγάλων κρατών, τα οποία είναι πραγματικά ανεξάρτητα, όχι σαν εμάς, που κάνουμε οτιδήποτε μας πουν.
Έτσι εξηγείται γιατί έπιασε ο πόνος ορισμένους και θυμήθηκαν το Μακεδονικό, το οποίο έπρεπε σύμφωνα με το Μητσοτάκη, να ξεχάσουμε εδώ και καιρό.
Για τα λεφτά τα κάνουν όλα, όπως λέει το τραγουδάκι. Και την κουτάλα. Αν κυβερνούσε η ΝΔ, θα πανηγύριζε αυτή για τη συμφωνία, που εδώ που τα λέμε, μας κάνει κάποια χατίρια, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαινε αυτός να το παίξει πατριώτης, αν όχι παρέα με τους ναζί, μόνος του κατά του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού!

Η μεγαλύτερη δε ειρωνεία είναι ακριβώς αυτή η εναλλαγή των ρόλων η υποκρισία. Η ΝΔ, που ονειρεύονταν μια τέτοια συμφωνία, ώστε να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δημιούργησε η ίδια, φαινομενικά πάει αντίθετα στις ΗΠΑ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί τις εντολές των φονιάδων των λαών! Κάνουν ως κυβέρνηση αυτά που καταδικάζουν ως αντιπολίτευση.
Κατά πως φαίνεται γελοιότητα είναι μεγαλύτερη από το Σύμπαν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger