Home » , » Ο αγρότης της Μόριας πήρε το όπλο του, πάλι...

Ο αγρότης της Μόριας πήρε το όπλο του, πάλι...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 | 9:25 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς εγκαταλείποντας τις πατρίδες και τα χώματά τους για να γλυτώσουν τον πόλεμο, τη πείνα, τη φρίκη.
Περνούν δια πυρός και σιδήρου όρη, βουνά και θάλασσες.
Ακόμα και αν σωθούν από τους λαθρέμπορους και τα κύματα του Αιγαίου ...
Θα βρεθεί ο Ελληνάρας αυτός, που θα προσπαθήσει εν ψυχρώ να δολοφονήσει τον "λάθρο".

Ο αγρότης της Μόριας, που πυροβόλησε εν ψυχρώ και με πλήρη συνείδηση των πραττομένων του, τον 16άχρονο Σύριο μπροστά στους γονείς κ τα αδέλφια του, δεν είναι κάποιος ψυχικά διαταραγμένος.

Είναι καθ έξιν εγκληματίας, που "ειδικεύεται" σε εγκλήματα βίας. Δολοφόνησε πριν χρόνια με την ίδια καραμπίνα τη γυναίκα του, έχει επανειλημμένα πυροβολήσει κατά προσφύγων.

Πυροβόλησε τώρα στο κεφάλι ένα παιδί.

Γιατί αυτό ήταν προσφυγάκι. Γιατί αυτός είναι ρατσιστής.

Γιατί είναι Ελληναράς, γιατί μπορεί, γιατί του το επιτρέπουμε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Ιουλίου 2018 στις 10:25 μ.μ.

Σίγουρα δεν το κάνουν τυχαία. Τον τελευταίο καιρό τα φασιστικά site κάνουν μια απίστευτα αισχρή προπαγάνδα. Δικαιολογούν ποινικά εγκλήματα, κακουργήματα, τα οποία έχουν στόχο τους μετανάστες. Θα μου πείτε “πάντα τέτοιοι ήταν οι φασίστες” πάντοτε με πρόσχημα την δήθεν εγκληματικότητα των ξένων, εγκληματούσαν οι ίδιοι. Τις τελευταίες μέρες όμως συστηματικά προτρέπουν σε παρανομίες, σε βια κατά των μεταναστών, όλα τα ΜΜΕ, που στηρίζουν το φασισμό. Και λέω όλα, ακόμα και τα δήθεν μετριοπαθή, αυτά που δεν είναι Χρυσή Αυγή.
Ένα ακόμα έγκλημα λοιπόν προσπάθησαν να ξεπλύνουν τα καθεστωτικά και νεοναζιστικά πλυντήρια.
Το γεγονός:
“Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης τραυματισμένος στο κεφάλι και στα πόδια, έχοντας διαφύγει ωστόσο τον κίνδυνο, νοσηλεύεται 16χρονος Σύρος πρόσφυγας, τον οποίο πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο αγρότης κάτοικος της Μόριας. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα, μέσα σε κτήμα βόρεια του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, παρουσία των γονιών του 16χρονου και του αδελφού του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι 78χρονος καταδικασμένος στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για το φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε. Ο 78χρονος διαμένει σε σπίτι μέσα σε κτήμα πολύ κοντά στον καταυλισμό της Μόριας και φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το όπλο του για να απομακρύνει από την ιδιοκτησία του πρόσφυγες και μετανάστες. Ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομία ενώ από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε πως θα τον κλέψουν. Η οικογένεια του 16χρονου είχε φτάσει στη Λέσβο την Κυριακή και έχει καταθέσει αίτηση για άσυλο. Μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια είχε φύγει από τον καταυλισμό προκειμένου να προστατευθεί. Το νέο περιστατικό έρχεται λίγους μήνες έπειτα από ένοπλη επίθεση κτηνοτρόφου σε βάρος προσφύγων απ' την Ερυθραία”.
Πως το παρουσίασαν οι συνήθεις ψεύτες; “Οι Έλληνες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους”! Δεν μας είπαν φυσικά πως τα χέρια των συγκεκριμένων Ελλήνων ήταν ματωμένα. Πως είχαν στο παρελθόν καταδικαστεί. Προσπάθησαν να κάνουν τον ένοχο αγγελούδι. Όπως έκαναν με το φονιά της 13χρονης Γιαννούλας στην Άμφισσα.
Να κάνω μια ερώτηση: Έχουμε από τη μια μεριά ένα παιδί και από την άλλη έναν οπλισμένο πρώην κατάδικο με βίαιη συμπεριφορά και μετά την αποφυλάκισή του. Ποιος θα φοβόταν ποιον; Αυτός που έχει το όπλο, που έχει σκοτώσει την ίδια του τη γυναίκα, θα φοβόταν το μικρό ή το αντίθετο; Και γιατί είχε όπλο ένας τέτοιος τύπος;
Με αφορμή λοιπόν την εγκληματικότητα οι κάθε λογής εγκληματίες βρίσκουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκοτώσουν. Γιατί τα ίδια τα ΜΜΕ που δήθεν ανησυχούν για την αύξηση των εγκλημάτων είναι από πριν με το μέρος, αν δεν τους παρακινούν σε αυτά! Πάρα πολλά εγκλήματα οφείλονται στους φασίστες. Μην μου πείτε πως δεν είναι κακούργημα να πυροβολείται άνθρωπος; Να τραυματίζεται ή να εκτελείται;
Με αφορμή επίσης τα εθνικιστικά σόου, που καταλήγουν σε φιάσκο, οι νεοναζί βγήκαν ξανά από τους υπονόμους τους. Κάνουν επιθέσεις, προκαλούν και δημιουργούν φασαρίες. Νομίζω, πως αυτές οι επιθέσεις δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες, γιατί απλά θα ανοίξουν την όρεξη για χειρότερες πράξεις. Μια οργανωμένη μαζική διαμαρτυρία κατά του φασισμού είναι επιβεβλημένη. Συντονισμένη από όλους όσους είναι αντίθετοι στους φασίστες μισάνθρωπους.
Είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές πριν τη δολοφονία του Φύσσα, πως οι ναζί ήθελαν αίμα, νεκρούς. Ήταν ολοφάνερο, που πήγαινε η κατάσταση. Το ξαναλέμε. Μπορεί με την οργισμένη αντίδραση του κόσμου στη δολοφονία του αγωνιστή Παύλο Φύσσα, να κρύφτηκαν τα φίδια, αλλά τώρα εμφανίστηκαν ξανά κι άρχισαν τα ίδια. Στήνουν κλίμα.
Καλό είναι να τους προλάβουμε. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger