Home » , » Επίθεση του "Ρουβίκωνα" στο υπουργείο Εξωτερικών

Επίθεση του "Ρουβίκωνα" στο υπουργείο Εξωτερικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 | 11:23 μ.μ.

Δεύτερη παρέμβαση μελών του "Ρουβίκωνα" αυτή την φορά στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτή την φορά τα μέλη της αναρχικής ομάδας αιτιολόγησαν, με κείμενο που ανάρτησαν στο indymedia, την δράση τους σαν μια καταγγελία απέναντι στην στάση που κρατάει η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στο κράτος - τρομοκράτη του Ισραήλ
"Το Ελληνικό κράτος έχει συνάψει συμμαχία με το Ισραηλινό στην ανατολική μεσόγειο. Μια συμφωνία με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που ανάμεσα στους στόχους της είναι η κυριαρχία του Ισραήλ ως περιφερειακή υπερδύναμη στην περιοχή σε άξονα τόσο με το φασιστικό καθεστώς της Αιγύπτου όσο και (τι ειρωνεία) με την αιματοβαμμένη Ισλαμική θεοκρατία της Σ. Αραβίας", αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενο τους.

Κάνοντας μια γενικότερη αναφορά στις θηριωδίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παλαιστινιακός λαός, από τις Ισραηλινές ένοπλες ομάδες, το κείμενο του "Ρουβίκωνα" συμπληρώνει:  "Το ελληνικό κράτος είναι συνένοχο. Ο Κοτζιάς, ο κάθε Κοτζιάς, γίνεται συνυπεύθυνος με τον κάθε Νεντανιάχου. Στο όνομα του καθεστωτικού ρεαλισμού χτίζει συμμαχίες με τους ομοίους του. Στο όνομα του ρεαλισμού του κοινωνικού αγώνα τις πολεμάμε υπερασπίζοντας του ομοίους μας".

Σύμφωνα με ειδησεογραφικές πηγές η αστυνομία συνέλαβε το μέλος της αναρχικής ομάδας που είχε επιφορτιστεί να βιντεοσκοπήσει την συγκεκριμένη δράση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger