Home » » Αδωνης VS Βαξεβάνης

Αδωνης VS Βαξεβάνης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 | 11:59 μ.μ.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ Βαξεβάνη - Γεωργιάδη σημειώθηκε σήμερα. Οπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ σε ανάρτησή του στο twitter σήμερα επιδόθηκε εξώδικο του στην εφημερίδα Documento με την οποία καλεί να "ανασκευάσει" σημερινό δημοσίευμα της στο οποίο αναφέρεται σε "προβληματικό| πόθεν έσχες του Αδωνη Γεωργιάδη, Στο ίδιο δημοσίευμα επίσης εκφράζονται ερωτηματικά για την αντιμετώπιση από είχε ο νεοδημοκράτης βουλευτής από την επιτροπή της βουλής που υποτίθεται ελέγχει την δηλωθείσα περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών. 

Δεν θα μπούμε τώρα στην ουσία του θέματος. Περιμένουμε να δούμε αν ο νεοδημοκράτης βουλευτής θα καταθέσει αγωγή, όπως απειλεί, εναντίον της εφημερίδας και πώς θα αντιδράσει ο εκδότης του Documento.

Αλλωστε η πάγια άποψη μας για το πόθεν έσχες των πολιτικών είναι ότι πρόκειται για ένα καραγκιοζλίκι και τίποτε άλλο.

Εμείς κάποιες φορές όμως πιστεύουμε και επαυξάνουμε τα λεγόμενα του τηλέμπορα βουλευτή. Οπως τότε π.χ που ο Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του πολιτικού μορφώματος του Καρατζαφέρη και δήλωνε δημόσια: "Οποιος από δω και μπρος, στις επόμενες εκλογές ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ δια της ψήφου του, νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να πηγαίνει πλέον στην κάλπη υποκρινόμενος ότι δεν ξέρει ότι τα κόμματα αυτά τα δύο είναι και κλέφτες και ψεύτες|".

Εντάξει, η αξιοπιστία αυτού του ανδρός δοκιμάστηκε κάποιες φορές με τις κολοτούμπες του και την ασυνέπεια λόγων και έργων του ... αλλά αυτό συμβαίνει και με τους καλύτερους πολιτικάντηδες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger