Home » , » Οι σύμμαχοι και πελάτες του ΝΑΤΟ, οι Σεΐχηδες, ξεπερνούν σε θηριωδία ακόμα και τον ISIS

Οι σύμμαχοι και πελάτες του ΝΑΤΟ, οι Σεΐχηδες, ξεπερνούν σε θηριωδία ακόμα και τον ISIS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 | 7:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ας υποθέσουμε πως σε κάποιο κράτος, που ανήκει στο ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, μερικά καθάρματα, κακούργοι και δειλοί δολοφόνοι, έριχναν βόμβες και σκότωναν αθώα παιδιά.
Τι θα έκαναν οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών;

Εκτός φυσικά από τη φραστική καταδίκη, θα έκαναν αμέσως πόλεμο με κείνους που εξόπλισαν ή συμμάχησαν με τους αδίστακτους εγκληματίες. Θα υπήρχε καταδικαστικό ψήφισμα στον ΟΗΕ, κυρώσεις, ενώ τα ΜΜΕ θα αφιέρωναν ολόκληρα σχεδόν τα δελτία τους στην τραγωδία, παίρνοντας συνεντεύξεις από συγγενείς των θυμάτων, κάνοντας εκτενή, λεπτομερή ρεπορτάζ κοκ.
Τα έκτακτα δελτία θα έκοβαν συνέχεια τη ροή του προγράμματος, θα πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, δημοσία κτήρια θα ντύνονταν με τα χρώματα της σημαίας της χώρας που επλήγη και πολλά άλλα.

“Τουλάχιστον 22 παιδιά και τέσσερις γυναίκες σκοτώθηκαν σε αεροπορικό πλήγμα που εξαπέλυσε ο συνασπισμός δυνάμεων υπό τη Σαουδική Αραβία, την ώρα που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν την εμπόλεμη ζώνη στην Υεμένη, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για τις Ανθρωπιστικές Υποθέσεις. Επίσης, σύμφωνα με τον Μαρκ Λόουκοκ, τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν χθες στους βομβαρδισμούς που έπληξαν μια άλλη περιοχή, την Αλ Ντουραϊχίμι, στο νότιο τμήμα της πόλης Χοντέιντα.

«Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που μια αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων αμάχων» κατήγγειλε σε ένα δελτίο τύπου ο αξιωματούχος του ΟΗΕ. Την 9η Αυγούστου, τουλάχιστον 40 παιδιά σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς αυτού του συνασπισμού, στη βόρεια Υεμένη.

«Επαναλαμβάνω την πρόσφατη δήλωση του γενικού γραμματέα για την Υεμένη, που καταδίκαζε τέτοιου είδους επιθέσεις εναντίον αμάχων και ζητούσε τη διενέργεια ταχείας, αμερόληπτης κι ανεξάρτητης έρευνας» τόνισε ο Μαρκ Λόουκοκ.

Το πρακτορείο ειδήσεων των ανταρτών, Saba, μετέδωσε ότι στην αεροπορική επιδρομή της Πέμπτης επλήγη ένα λεωφορείο και μια κατοικία, ωστόσο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που επιχειρούν στις τάξεις του συνασπισμού, κατηγορούν τους μαχητές Χούθι ότι βρίσκονται πίσω από την επίθεση”.

Οι αντάρτες δεν έχουν αεροπορία.
Όταν λοιπόν οι φονιάδες είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ, τότε υπάρχει μια απλή αναφορά και το πολύ μια καταδίκη. Έτσι, για τα μάτια του κόσμου, ώστε να συνεχιστεί η γενοκτονία. Γιατί ο ορισμός της γενοκτονίας είναι η συστηματική θανάτωση όλου του πληθυσμού ακόμα και των γυναικόπαιδων. Οι σύμμαχοι και πελάτες του ΝΑΤΟ, οι Σεΐχηδες, ξεπερνούν σε θηριωδία ακόμα και τον ISIS. Άλλωστε αυτοί είναι τα αφεντικά του, αυτοί τον εξόπλισαν, τον χρηματοδοτούν και τον χρησιμοποιούν.

Το ΝΑΤΟ τι κάνει; Βοηθάει τη Σαουδική Αραβία να εξοντώσει κι άλλους αμάχους.
Πουλάει όπλα, την προστατεύει από καταδικαστικά ψηφίσματα, εκπαιδεύει τους φονιάδες της, παρέχει κάθε διπλωματική υποστήριξη και φυσικά φιμώνει τα Δυτικά ΜΜΕ.
Γιατί; Γιατί γι αυτούς το πετρέλαιο είναι πιο πολύτιμο από το αίμα. Γιατί έχουν ένα μόνο θεό: Το χρήμα. Έτσι οι πιο αδίστακτοι και παρανοϊκοί δολοφόνοι κυβερνούν ελέω Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τα ΜΜΕ ξεπλένουν το αίμα στη μπουγάδα των καναλιών. 

Ευτυχώς που χάλασε η δουλειά με την πώληση των πυρομαχικών στους Σαουδάραβες. Μια οβίδα του Ελληνικού στρατού, μια βόμβα της πολεμικής μας αεροπορίας θα μπορούσε να κομματιάσει ακόμα περισσότερα μικρά παιδιά και γυναίκες. 

Την επόμενη φορά που θα φωτίσουν τα κτίρια με τα χρώματα σημαιών ας φωτίσουν, αν τολμούν, έστω μια στιγμή, με τα χρώματα της σημαίας της Υεμένης. Τα παιδάκια εκεί δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού, αλλά όπως όλα τα υπόλοιπα. Ο φόνος είναι έγκλημα από οποιονδήποτε κι αν διαπράττεται, όταν μάλιστα γίνεται με τέτοιο τρόπο, προς ανθρώπους που δεν έβλαψαν και δεν μπορούν να βλάψουν, είναι το πλέον απάνθρωπο κι ειδεχθές.

Καταδικάζουμε τα κράτη δολοφόνους, τα φασιστικά καθεστώτα, που κάνουν εθνοκαθάρσεις, διώξεις και γενοκτονίες, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά.
Εμπρός λοιπόν δημοσιογράφοι, καταδικάστε τους Σεΐχηδες, αν τολμάτε.
Δεν καταδικάζετε η βία απ' όπου κι αν προέρχεται;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger