Home » , » "Συμπτώσεις" για τους 3 ιατροδικαστές που εξέτασαν το σορό του Τζακ - Καίριες επισημάνσεις και αναπάντητα ερωτήματα

"Συμπτώσεις" για τους 3 ιατροδικαστές που εξέτασαν το σορό του Τζακ - Καίριες επισημάνσεις και αναπάντητα ερωτήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:53 π.μ.

Σε κάθε περίπτωση η σύμπτωση είναι εντυπωσιακή (Δεν θέλουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο). Και αναφερόμαστε στην επαγγελματική διαδρομή των τριών ιατροδικαστών που εξέτασαν την σορό του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου, διαπιστώνοντας ότι η "αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη".

Διαβάζοντας την ανάρτηση της Danai Kiskira Mpartsoka στο facebook, δεν μπορείς να μην προβληματιστείς για το ποιόν τους και οι λόγοι είναι αυτονόητοι.
Εμείς παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση και τα συμπεράσματα δικά σας:

Οι ιατροδικαστές στην υπόθεση του Ζακ είναι τρεις. Ο Νίκος Καλογριάς, ο Σωκράτης Τσαντίρης και η Σουλτάνα Μαριανού. 
Ας τους πιάσουμε λίγο έναν, έναν:

Νίκος Καλογριάς: Σύμφωνα με το directnews.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας ευθύνεται για τη μη παραπομπή σε δίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία, του αστυνομικού των ΜΑΤ που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ Tatiana Bolari σε επεισόδια στο Σύνταγμα.


Σωκράτης Τσαντίρης: Σύμφωνα με την efsyn.gr και τον John Baskakis, ο Σωκράτης Τσαντίρης κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην υπόθεση της επίθεσης στο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα.


Πρόκειται για τον ιδιώτη ιατροδικαστή που κατέθεσε τον Μάιο του 2014 ότι το μαχαίρωμα στον λαιμό μαθητή στο Παλαιό Φάληρο από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Αποστολόπουλο ήταν «επιφανειακό, αβαθές και δεν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση», επομένως ο δράστης δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.


Το ίδιο κατέθεσε και στο Εφετείο τον Ιούνιο του 2015. Κατέθεσε επίσης τον Μάρτιο του 2015 υπέρ του Κασιδιάρη στη δίκη για τα γρονθοκοπήματα στη Λιάνα Κανέλλη. Αυτή θα είναι η τρίτη υπόθεση που καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης χρυσαυγιτών.


Σουλτάνα Μαριανού: Σύμφωνα με το zougla.gr και τον Παναγιώτη Βλαχουτσάκο, στην υπόθεση της δολοφονίας της Ολυμπίας Μάντζιου, η οποία το 2006 σε ηλικία 22 ετών έχασε τη ζωή της μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, παραποίησε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την αιτία θανάτου και δεν συμπεριέλαβε στην έκθεσή της τρεις φωτογραφίες οι οποίες απεικόνιζαν την αγριότητα των χτυπημάτων που είχε δεχθεί η νεαρή γυναίκα.


Επίσης καίρια ερωτήματα και επισημάνσεις θέτει από την προσωπική της παρουσία στο f/b η δικηγόρος Ηλέκτρα Κούτρα:

"Τον χτύπησα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την περιουσία μου", φέρεται να είπε ο 2ος δράστης του λυντσαρίσματος. Αυτός που ο "κοσμηματοπώλης με τα ροζ" είπε ότι ήταν άγνωστος διερχόμενος, αλλά μας προέκυψε ιδιοκτήτης του γειτονικού καταστήματος.

Η ανάκριση μέχρι στιγμής δεν έχει καν φωτογραφίες του καταστήματος. Δεν διέταξε τη σφράγιση.
Δεν ζήτησε το πόρισμα για τ' αποτυπώματα στο μαχαίρι, το οποίο υποτίθεται ότι βρέθηκε μέσα στο κατάστημα, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο περιφερόταν έξω προτού κατασχεθεί. Όλοι είδαμε ότι ο Ζακ δεν κρατούσε μαχαίρι, όπως είπε το 2ο τέρας. 
Η Ανάκριση δεν έχει ούτε υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων. 
Δεν έχει καταγραφή του πότε ακριβώς έγινε τι.


Από την ώρα που ο Ζακ πέφτει και πέφτουν πάνω του αστυνομικοί για να τον συλλάβουν χειροπεδώντας τον, το βίντεο διακόπτεται. Ξαναρχίζει όταν, χειροπεδημένος, μπαίνει με φορείο στο ΕΚΑΒ. Εντελώς ακίνητος. Εντελώς.
Θέλουμε να πληροφορηθούμε και για τα δευτερόλεπτα.

Πόση ώρα πέρασε από την ώρα που έπεσε και χειροπεδήθηκε μέχρι και την ώρα της "ακινησίας" και μεταφοράς; 
Που είναι ο ήχος απ' τα βίντεο; Γιατί "κόπηκε"; 
Τι έγινε από την ώρα που τον χειροπέδησαν μέχρι την ώρα που μπήκε στο ΕΚΑΒ; 
Γιατί διακόπηκε αυτό το μέρος του βίντεο; 
Γιατί δεν συνελήφθησαν αμέσως οι δράστες; 
Γιατί δεν σφραγίστηκε ακόμα ο χώρος; 
Γιατί δεν έγινε αυτοψία, αναπαράσταση εγκλήματος; 
Γιατί δεν εξετάστηκαν οι αυτόπτες; 
Που είναι το ηχητικό της κλήσης σε ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ; 

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα για την ανάκριση που βασανίζουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger