Home » , , » Γ. Καρατζαφέρης: Αν η αστική δικαιοσύνη σε βγάζει "πεντακαθαρίδη" από μια σειρά κακουργήματα που σε βάρυναν, μπορείς να μην έχεις όρια στο οχετό σου

Γ. Καρατζαφέρης: Αν η αστική δικαιοσύνη σε βγάζει "πεντακαθαρίδη" από μια σειρά κακουργήματα που σε βάρυναν, μπορείς να μην έχεις όρια στο οχετό σου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:51 μ.μ.

Καμιά εντύπωση δεν μας έκανε που ο Γ. Καρατζαφέρης έχυσε όλο του το δηλητήριο απέναντι σε έναν εν ψυχρώ δολοφονημένο συνάνθρωπό μας και θεώρησε ότι είναι ευκαιρία να του αποφέρει λεφτά ο φρικτός θάνατος του.

Μπορεί να είναι στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, αλλά ο τύπος είναι έναν πάμπλουτος καναλάρχης και η αστική μας δικαιοσύνη τον απέδωσε στην ελληνική δικαιοσύνη πεντακαθαρήδη από όσα κακουργήματα είχε κατηγορηθεί ανάμεσα σ' αυτά και για την εμπλοκή σου σε μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Να θυμίσουμε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μόνο μια απ’ τις υπεράκτιες εταιρείες του Γ. Καρατζαφέρη και του γιού του, η Catalina έχει portfolio ύψους 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και ότι ο ίδιος διαθέτει τεράστια ακίνητη περιουσία του, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. 

Με τέτοια "προσόντα" δεν είναι λογικό να είναι λάιτ φασίστας, θαυμαστής του δικτάτορα Μεταξά και οπαδός της Απριλιανής χούντας; (Το τελευταίο το εκδηλώνει με "περιτύλιγμα")

«Εν πάση περιπτώσει, ήρθαν οι συνταγματάρχες, περάσαμε μια επταετία με πολλά πλην, δημοκρατίας, ελευθερίας - αυτά ήταν τα πλην - και συν ότι είχε βάλει καθένας το κεφάλι κάτω, μια και δεν μπορούσε να συνδικαλίζεται, δεν μπορούσε να κάνει απεργίες, πήγαν τα πράγματα καλά. Τα σωστά σωστά. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη»!
(Γεώργιος Καρατζαφέρης, «Τηλεάστυ», 21 Απρίλη 2008)


Αν βρούμε καιρό θα παραθέσουμε κάποια αποσπάσματα από το πολύ καλό βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά "Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη".
Τώρα να σας θυμίσουμε μια ατάκα που είχε πει η πρώην γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της βουλής όταν χαρακτήριζε το ακροδεξιό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ «επιγόνους του Μανιαδάκη και του Γκοτζαμάνη οι οποίοι ονειρεύονται να οδηγήσουν την Ελλάδα στην εποχή του ρετσινόλαδου».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger