Home » , » Η Ν.Δ έκανε μηνύσεις σε πολιτικούς της αντιπάλους και πανηγύριζε. Τώρα ανακάλυψε "πολιτικές διώξεις"

Η Ν.Δ έκανε μηνύσεις σε πολιτικούς της αντιπάλους και πανηγύριζε. Τώρα ανακάλυψε "πολιτικές διώξεις"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το άκουσα και αυτό! Η ΝΔ να λέει ότι διώκεται πολιτικά! Είναι κρίμα που ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποτυπώσει με ακρίβεια το τρανταχτό γέλιο. Όσα “χα” και να βάλω στη σειρά δεν περιγράφουν αυτό που νιώθω.

Να θυμίσω μια παρόμοια παλαιότερη περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμησης. Μόνο που τότε κατήγορος ήταν ο γνωστός σε όλους Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο μπαμπάς του σημερινού αρχηγού της ΝΔ.
Ο Μητσοτάκης λοιπόν είχε κατηγορηθεί από το ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα από το Λαλιώτη, για ένα σκάνδαλο.

Ο Κώστας Λαλιώτης το 2001, υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε, είχε καταγγείλει ότι μέσω λογαριασμού της Λιβεριανής off shore «Mayo Investments Corporation», η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης διακινούσαν «μαύρο χρήμα» την περίοδο 1989-1993.

Μετά τις καταγγελίες, οι Μητσοτάκης και Λαλιώτης μήνυσαν ο ένας τον άλλον για συκοφαντία κι εξύβριση, ζητώντας ο καθένας 1 δις (δραχμές)!
Τον Ιούνιο 2006, επί κυβέρνησης Καραμανλή, το Εφετείο Αθηνών επιδίκασε και στους δύο την καταβολή χρηματικών αποζημιώσεων για ηθική βλάβη, 100.000 ευρώ στο Λαλιώτη και 22.000 ευρώ στο Μητσοτάκη.
Μετά από 6 χρόνια το αστικό δικαστήριο έβγαλε μια “Σολομώντεια λύση”. Απόλυτα “στρογγυλή” θα τολμούσα να πω.
Αν και οι δυο δήλωσαν δικαιωμένοι (!) πιο χαμένος από την κόντρα βγήκε ο Λαλιώτης, που εξαφανίστηκε πολιτικά μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Επομένως δεν είναι η πρώτη φορά που σύρεται πολιτικός σε δικαστήριο για συκοφαντία.
Να θυμίσω δυο ακόμα πραγματάκια έτσι για την Ιστορία: Ο Κ. Μητσοτάκης είχε παραδεχθεί την ύπαρξη λογαριασμού στην εταιρία, όχι όμως και το ξέπλυμα.
Επίσης ήθελε να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του πολιτικού αντιπάλου, καθώς ο Λαλιώτης δεν του έδινε δεκάρα. Όπως είχε πει ο Μητσοτάκης “οι πολιτικοί δεν είναι υπεράνω του νόμου και όταν καταδικάζονται, πρέπει να υπόκεινται στις συνέπειες”.
Φυσικά μιλούσε για άλλους πολιτικούς, όχι για τον ίδιο.

Όταν λοιπόν η ΝΔ έκανε μηνύσεις τις πανηγύριζε, όταν τους έπιαναν με τη γίδα στην πλάτη “διώκονταν πολιτικά”! Τι να πεις; Είναι γνωστή η ΝΔ, τώρα θα τη μάθουμε; Που να φανταστούμε βέβαια τότε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα συνεργάζονταν αρμονικά για να μας λεηλατήσουν μισθούς και συντάξεις.

Περιττό να πω πως σε 'κείνη τη διαμάχη ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το μαλλιοτράβηγμα και καθώς δεν υπήρχε καλύτερος, μόνο χειρότερος, ήθελα να χάσουν και οι δυο, πράγμα που έγινε κατά κάποιον τρόπο...

Είναι αυτές οι συγκινήσεις, που σου προσφέρει το ευγενές άθλημα της κοκορομαχίας, όταν αντικαθιστάς τα συμπαθή πτηνά με αδίστακτους πολιτικούς...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger