Home » , , » Η ηλιθιότητα έχει όνομα: Γιάννης Λοβέρδος

Η ηλιθιότητα έχει όνομα: Γιάννης Λοβέρδος

Από giorgis , Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:11 μ.μ.


Του Γ.Γ

 «Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα... εύοσμα άνθη: Προκλητικά νεόπλουτοι αυλητρίδες πάσης εξουσίας, "βαποράκια" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκια" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθοι πολυθεσίτες, χυδαίοι εκβιαστές, ψυχογιοί των αφεντικών, θεραπαινίδες της πλουτοκρατίας, πράκτορες και χαφιέδες...». Τα παραπάνω έγραφε ο Γιώργος Βότσης, όταν κάποιο φεγγάρι παρίστανε τον αντιεξουσιαστή μέσα από τις σελίδες της "Ελευθεροτυπίας".

Και φυσικά είχε και έχει δίκιο γιατί αυτή είναι μια κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί σε αρκετούς/ες που παρουσιάζονται "λειτουργοί της ενημέρωσης".
Προφανώς όμως δεν θα είχε γνωρίζει κάποια "μπουμπούκια" του δημοσιοκαφρικού σιναφιού, σαν τον Γιάννη Λοβέρδο π.χ. γιατί δεν θα παρέλειπε να γράψει για κάποιους καραμπινάτα ηλίθιους που στερούνται εντελώς αντιληπτικό πεδίο και δεν διστάζουν να δημοσιεύουν εξόφθαλμα fake news.

Κι' αυτό γιατί άντε να υποθέσουμε ότι ο Γ. Λοβέρδος βρήκε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, του 2011, δεν μπήκε στον κόπο να την ελέγξει και την παρουσίασε σαν πρόσφατη.
Το να παραθέτει όμως ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο σαν σημερινό, το οποίο παρουσιάζει πολίτες ντυμένους με βαριά χειμωνιάτικα ρούχα, και να το θεωρεί σαν ερέθισμα να κάνει αντιπολιτευτική κριτική, δείχνει ότι ... η περίπτωσή του είναι ανίατη. 

Υ.Γ: Φυσικά το απέσυρε μετά το "κράξιμο" που δέχτηκε από χρήστες του διαδικτύου. Αυτό όμως δεν μειώνει την ανευθυνότητά του (μόνο;) και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί πράγματα που για οποιονδήποτε πολίτη είναι αυτονόητα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger