Home » , » Βαξεβάνης VS Χαραλαμπόπουλος

Βαξεβάνης VS Χαραλαμπόπουλος

Από giorgis , Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:08 π.μ.


Του Γ.Γ

Την υποκειμενική μου άποψη για την δημοσιογραφική πορεία του Κώστα Βαξεβάνη την έχω εκφράσει.
Πέρα από τις όποιες ενστάσεις μου για την επαγγελματική και δημοσιογραφική του διαδρομή σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι "έχει καταντήσει να φέρεται σαν να έχει πάρει το «δαχτυλίδι» του βασιλιά του κιτρινισμού και της δημοσιογραφίας ως «εξυπηρέτησης»" όπως του αποδίδει σήμερα ανάρτηση στο in.gr.

Αν μάλιστα το κείμενο που αναφέραμε το έχει συντάξει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος -στην ιστοσελίδα του Μαρινάκη είναι ανυπόγραφο- όπως ισχυρίζεται ο εκδότης του Documento με ανάρτησή του στο twitter, τότε θα επαναλαμβάναμε μια μνημειώδεις φράση που φέρεται να έχει πει ο Μ. Κουτσόγιωργας. Ο τύπος αυτός "δεν δικαιούται να ομιλεί".

Κι αυτό γιατί ο Κ. Βαξεβάνης μπορεί να κάνει στρατευμένη δημοσιογραφία υποστηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορείς να του χρεώσεις ότι έχει μετατραπεί σε μια "ντουντούκα" που υπερασπίζεται τα συμφέροντα ενός πλουτοκράτη, χωρίς μάλιστα να κρατάει ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα.
Δεν ξεχνάμε ότι ο Χαραλαμπόπουλος όχι απλώς σήμερα γλύφει εκεί που χτες έφτυνε, αλλά έχει καταντήσει ένας γραφιάς που υπερασπίζεται έναν υπόδικο -και μάλιστα με τόσο βαρύ κατηγορητήριο- όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραλείποντας να τηρήσει τους στοιχειώδεις έστω κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Και για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει, διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger