Home » , » Καρατζαφέρης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου: Αφόρητη οσμή αστικής μπόχας

Καρατζαφέρης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου: Αφόρητη οσμή αστικής μπόχας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 | 6:46 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακή η δήλωση που έκανε ο Καρατζαφέρης μετά το σημερινό δημοσίευμα της Realnews που αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ερευνά την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ σε νέο σκάνδαλο με μίζες εξοπλιστικών και συγκεκριμένα σε σύμβαση αγοράς ελικοπτέρων Super Puma το 2000.

Ασχετα για τους λόγους που βλέπουν την δημοσιότητα τέτοιες ειδήσεις, εκτός του ότι μαθαίνουμε για την ύπαρξη κάποιων νησιών που αγνοούσαμε (Γκέρνσεϊ, Τερκς Κάιος, στην Καραϊβική όπου είχαν την έδρα τους οι off shore του Καρατζαφέρη), η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην προσπάθεια του να απαντήσει στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνουν απόλυτα τα δημοσίευμα:

«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.
Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.
Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και "έχουν γνώσιν οι φύλακες"».

Αρχικά πώς είναι δυνατόν να αγνοεί τα πρόσωπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα όταν σ’ αυτό παρουσιάζονται σαν συνδικαιούχοι σε off shore εταιρίες του ο γιός του Ιωάννης Καρατζαφέρης και η αδελφή του Παναγιώτα Βασιλάκη; Μην μας τρελάνει κι εντελώς.

Από κει και πέρα δεν απαντάει στο παραμικρό στα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας. Διαθέτει off shore εταιρίες που είχαν εμπλοκή σε μίζες με τα αλισβερίσια τους σε προμήθειες πολεμικού εξοπλισμού;
Είναι αλήθεια ή όχι ότι μόνο μια απ’ τις υπεράκτιες εταιρείες του Γ. Καρατζαφέρη και του γιού του, η Catalina έχει portfolio ύψους 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και μεγάλη ακίνητη περιουσία, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα;
Πώς αποκτήθηκε αυτή η μυθική περιουσία;

Σ΄αυτά ο Καρατζαφέρης δεν δίνει καμιά απάντηση και αρκείται να πει ότι  «τέτοιες υποθέσεις  είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου». Τώρα τον πιστέψαμε.

Κι αυτή είναι η μια πλευρά του ζητήματος. Η άλλη είναι ότι οι συμβάσεις των Super Puma στις οποίες φέρεται εμπλοκή του Καρατζαφέρη υπογράφηκαν όταν ήταν υπουργοί Τσοχατζόπουλος και Γιάννος Παπαντωνίου. (Γνωστός ο ρόλος και των δυο). Να αγνοούσαν την δραστηριότητα Καρατζαφέρη ο οποίος μέσω τον off shore του έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma λογικά πρέπει να αποκλείεται.

Και εδώ προκύπτουν πάλι μια σειρά ερωτήματα καθώς και μια αφόρητη οσμή αστικής μπόχας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2014 στις 12:45 μ.μ.

το άλλο Λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ ο ΠΑπαντωνίου θα την γλιτώσει ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger