Home » , » Εμετικός ο Γ. Κύρτσος

Εμετικός ο Γ. Κύρτσος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:49 π.μ.


Εκτός από κάποια φασιστοειδή που υποστηρίζουν απροκάλυπτα τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου υπάρχει και ένα είδος δημοσιολόγων που προσπαθούν να συσκοτίσουν την υπόθεση τσουβαλιάζοντας το θύμα με τους θύτες.
Τυπικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος.

Αυτός ο δημοσιογράφος δεν είναι κάποιο τυχαίο άτομο. Παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής με όχι τόσο "καθαρή" παρουσία στα πολιτικά και δημοσιογραφικά δρώμενα. Υπήρξε μυστικοσύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου»,  (ένα φεγγάρι φλέρταρε με το ΠΑΣΟΚ όταν πρωθυπουργός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου γύρω στο 2010),μετά εκδότης δυο free εφημερίδων  -City Press και Free Sunday- , αποτυχημένος πολιτευτής του Καρατζαφέρη, για να καταλήξει τελικά να λαμβάνει παχυλή αργομισθία σαν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. 

Υπήρξε απ' τους πιο ευνοημένους εκδότες στην κρατική διαφήμιση, όταν έκδιδε τις free φυλλάδες του -μόνο απ' το "αμαρτωλό"  Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων έχει λάβει γύρω στις 250.000 ευρώ)-.
Οταν έκλεισε αυτή η "κάνουλα", έβαλε λουκέτο στα έντυπα του, αφήνοντας ένα τεράστιο χρέος στο ελληνικό δημόσιο, με τις οφειλές της «City Press», εφημερίδας που εξέδιδε ο σημερινός ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και οι οποίες φτάνουν τα 5.960.065 ευρώ!

Σήμερα το νεοδημοκρατικό στέλεχος, κάνει την προπαγάνδα του -κάποιες φορές και εμετική όπως στην αρχική φωτογραφία που παραθέτουμε- μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που γράφει, ότι δηλαδή ένας από τους δολοφόνους του Ζακ "είδε το οικονομικό τέλος του από ένα εξαγριωμένο", γι' αυτό με τόση μανία χτυπούσε με κλωτσιές τον Ζακ στο κεφάλι, αμφιβάλουμε ότι ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη θα είχε το θράσος να το ισχυριστεί.


Πάντως δεν αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να αναφέρουμε ότι πολλά κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία για την τακτική που ακολουθούσε σαν εκδότης της City Press ο Γ. Κύρτσος.
Κατά καιρούς έβαζε κραυγαλέους τίτλους για σκάνδαλα, που όμως στο ρεπορτάζ που ακολουθούσε μόνο «φωτογράφιζε» καταστάσεις, χωρίς να παρουσιάζει κανένα ντοκουμέντο που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς του και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι τα ίδια θέματα τα εξαφάνιζε ως δια μαγείας τις επόμενες μέρες.
Γιατί το έκανε; Εύκολο κουίζ δεν είναι;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger