Home » , » "Τα δυο μπουμπούκια κλότσαγαν για αυτοάμυνα, οι αστυνομικοί άσκησαν αναγκαία βία, να δεις που ο Ζακ θα πέθανε από καμιά αλλεργία" (Χρήστες του twitter σχολιάζουν δηλώσεις μπατσοσυνδικαλιστή)

"Τα δυο μπουμπούκια κλότσαγαν για αυτοάμυνα, οι αστυνομικοί άσκησαν αναγκαία βία, να δεις που ο Ζακ θα πέθανε από καμιά αλλεργία" (Χρήστες του twitter σχολιάζουν δηλώσεις μπατσοσυνδικαλιστή)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 | 3:38 π.μ.

Την στιγμή που τα οπτικά υλικά που δημοσιεύονται, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την μπατσάδικη κτηνωδία που έκανε την εμφάνιση της, σε βάρος ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου, παρουσιάζεται στην τηλεόραση ένας μπατσοσυνδικαλιστής - Δημοσθένης Πάκος λέγεται- που όχι απλώς δικαιολογεί τους εγκληματίες συναδέλφους του, αλλά προκαταλαμβάνει τα αποτελέσματα έρευνας που έχει διαταχθεί σε βάρος τους.
Φτάνει μάλιστα σε τέτοιο βαθμό θρασύτητας και προκλητικότητας ώστε δηλώνει: «Τα αστυνομικά εγχειρίδια δεν λένε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερα από αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί μου». 

Ανεξάρτητα το όποιο αποτέλεσμα θα έχει η ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη, -η εμπειρία μας λέει ότι συνήθως αυτή η μεθόδευση χρησιμοποιείται για να κουκουλωθούν εγκληματικές ευθύνες των μπάτσων-, το να εκθέτει δημόσια την πολιτική προϊσταμένη του υπουργό, είναι εντυπωσιακό.
Κι αυτό γιατί επί της ουσίας ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, βγάζει "πόρισμα" στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, απαλλάσσοντας τους ομόσταυλους του για την κακοποίηση που έκαναν σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου.

Κι αυτή η δημόσια τοποθέτηση του μπατσοσυνδικαλιστή έδωσε την δυνατότητα σε ακροδεξιά ΜΜΕ να πανηγυρίζουν γιατί νιώθουν "δικαιωμένα" για τις απόψεις τους. Χαρακτηριστικό δείγμα η φασιστοφυλάδα "Στόχος".

Αλήθεια είναι στις "αρμοδιότητες" αυτού του μπάτσου, να προχωράει σε τέτοιες εκτιμήσεις και μάλιστα την στιγμή που η φυσική ηγεσία της αστυνομίας έχει διατάξει έρευνα για την στάση των μπάτσων στην δολοφονία του νεαρού ακτιβιστή;

Ας δούμε πώς σχολιάζουν χρήστες του twitter τα λεγόμενα αυτού του μπάτσου:










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger