Home » , » Ευκλείδης Μητσοτάκης.

Ευκλείδης Μητσοτάκης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 | 8:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο μόνος λόγος που ο απέθαντος Δρακουμέλ έφυγε από αυτόν τον κόσμο ήταν επειδή πίστευε πως “οι συνταξιούχοι ζούνε πολύ”! Αυτό για τον ίδιο και τους ομοίους ήταν “πρόβλημα”!

Ο Τσακαλώτος είναι ακόμα πιο “αισιόδοξος”: Ως το 2040 θα έχουν πεθάνει πολλοί συνταξιούχοι, άρα το ασφαλιστικό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μην ανησυχεί η αντιπολίτευση. Ακόμα και μια προεκλογική καθυστέρηση των άγριων περικοπών δεν αλλάζει την ουσία. Δεν πρόκειται να ζήσουν οι άμοιροι συνταξιούχοι με τις αόρατες συντάξεις που παίρνουν.

Εμείς λέμε ότι βλέπουμε: Έχουν σκοπό να μας στείλουν μια ώρα αρχύτερα. Κατά κάποιον τρόπο ακολουθούν χριστιανική πολιτική, αυτή που είχαν οι ιεροεξεταστές στο Μεσαίωνα. Μας βασανίζουν απάνθρωπα για να μας σώσουν! Μας καίνε στην πυρά ως άλλες μάγισσες, για να πάμε στον Παράδεισο!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να παραδεχτούν, για να καταλάβουμε πως είναι ανθρωποφάγοι; Να βάλουν ανέργους στα καζάνια και να τους λούζουν με σάλτσα; Να γυρνάνε σούβλες με συνταξιούχους; Να βάλουν εργαζόμενους στο φούρνο;

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - δεκανίκια έχουν την ίδια ακριβώς πολιτική: Δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος, τους ενδιαφέρει να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα από αυτόν. Ακόμα κι αν δεν μείνει τίποτα για να επιβιώσουν τα θύματά τους.
Όποιος κι αν συνεχίσει την πολιτική των Μνημονίων, θα κάνει ακριβώς τις ίδιες δολοφονικές ενέργειες:
Θα περικόψει και έπειτα θα καταργήσει τα επιδόματα με την αισχρή δικαιολογία ότι τα παίρνουν “τεμπέληδες”!

Θα προωθήσει την ευθανασία συνταξιούχων, ασθενών, ΑΜΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων επειδή τάχα “επιβαρύνουν το ασφαλιστικό”!

Θα περικόψει (μετεκλογικά) μισθούς εργαζομένων καταργώντας ταυτόχρονα όλα τα εργασιακά δικαιώματα “για να γίνουμε ανταγωνιστικοί (= σκλάβοι) : Δείτε τη νοοτροπία των προγραμμάτων εύρεσης εργασίας: Πληρώνουν τους εργοδότες για να εκμεταλλεύονται εργαζόμενους!
Δεν φτάνει ότι τα αφεντικά κερδίζουν από την Υπεραξία των σύγχρονων ειλώτων θα επιδοτούνται από πάνω.
Ειδικά για τις επενδύσεις των πολυεθνικών προωθούν το αποικιοκρατικό μοντέλο, όπου οι πολύ πλούσιοι θα κάνουν κυριολεκτικά ενώ το κράτος – υποχείριο τους, θα αφανίζει με χαράτσια, έκτακτες συμφορές κλπ, τους μικρομεσαίους ανταγωνιστές.
Τα λουκέτα δεν σημαίνουν αποτυχία της πολιτικής, όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά μεγάλη επιτυχία της πολιτικής που ευνοεί τα μονοπώλια. 
Το πλιάτσικο της περιουσίας των οικονομικά ασθενέστερων θα ενταθεί με σκοπό τη δημιουργία ανασφάλειας, απελπισίας, ώστε να δουλεύουμε νυχθημερόν επτά μέρες τη βδομάδα για να πληρώσουμε άδικα χρέη.

Φυσικά οι συντάξεις στην ουσία θα καταργηθούν. Θα είναι “συσσίτια”, “αντίδωρα”, “ψίχουλα¨, αλλά σίγουρα όχι σύνταξη. Προωθείται από όλους τους διεκδικητές της κουτάλας το μοντέλο Πινοσέτ, όπου θα πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε λαμόγια σαν το Φλώρο με την ελπίδα πως ίσως πάρουμε ένα κομμάτι ψωμί, αν δεν χρεοκοπήσουν οι ιδιώτες ή δεν κλέψουν τους κόπους μας.
Για να μην πολυλογούμε τα μόνα συμβόλαια που έχουν την υπογραφή τους, δεν είναι αυτά με το λαό, αλλά με τους τοκογλύφους. 

Προωθούν ένα νέο Aktion Τ-4. Ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού. Αφανισμού οποιουδήποτε θεωρείται “βάρος και ανεπιθύμητος” από τα όρνεα, τους δανειστές.
“ Οι Ναζιστές χαρακτήριζαν τους φόνους αυτών των ανθρώπων, τους οποίους θεωρούσαν χαραμοφάηδες, ως φόνους από οίκτο”.
“Χαραμοφάηδες”, “τεμπέληδες” έχουμε ακούσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς από φασιστάκια του κερατά, από απατεώνες και αδίστακτους.
Η υιοθέτηση ναζιστικών μεθόδων δεν γίνεται από ένα μόνο κόμμα. Ούτε γίνεται τόσο φανερά όσο στο μεσοπόλεμο στη Γερμανία. Γίνεται όμως, προωθείται συστηματικά.

“Έχουμε πόλεμο μην το ξεχνάς μωρό μου”. Ο εχθρός είναι ταξικός. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger