Home » , , » Αλλη μια ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών ενάντια σε μετανάστη στη Γκορυτσά Ασπροπύργου

Αλλη μια ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών ενάντια σε μετανάστη στη Γκορυτσά Ασπροπύργου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 | 6:05 μ.μ.

Οι καταγγελίες για την γνωστή στην Αστυνομία φασιστική ομάδα, που δρα ανοιχτά στη Γκορυτσά Ασπροπύργου και επιδίδεται σε πογκρόμ κατά των μεταναστών εργατών γης οι οποίοι διαμένουν στη περιοχή, είναι αλλεπάλληλες.
Δεν πρόκειται για "αγανακτισμένους κατοίκους" αλλά για οργανωμένους φασίστες, που στοχοποιούν τους μετανάστες, τόνιζε προηγούμενη καταγγελία της ΚΕΕΦΑ, η οποία έκανε λόγο για την ασυλία που τους παρέχει τόσο το τοπικό αστυνομικό τμήμα Ασπρόπυργου, όσο και η ΕΛΑΣ η οποία έχει τροφοδοτήσει το θράσος τους και λειτουργούν πια ανοιχτά χωρίς όρια. 

Μετά την δολοφονική επίθεση των νεοναζί στη Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά μεταναστών, τον Οκτώβρη του 2917, σε άλλη μία "ρατσιστική επίθεση προχώρησαν οι γνωστοί φασιστοειδής τραμπούκοι της Γκορυτσά Ασπροπύργου την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ", διαβάζουμε σε κοινή καταγγελία που προχώρησαν σήμερα η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η ΚΕΕΦΑ.

Οπως καταγγέλλουν, τρία άτομα, με εμφανή την σωματική εκγύμναση, περικύκλωσαν τον εργάτη ξυλουργό Ασίφ Χουσείν ενώ πήγαινε προς το σπίτι του, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ ανάμεσα στο Φαρμακείο και την καφετέρια Ντόλς.
Ενώ ήταν διασκορπισμένοι, ο ένας ήρθε από πίσω του και του έσφιξε τα χέρια ενώ ένας άλλος άλλος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά. Ο τρίτος τον χτυπούσε στα πλευρά και το κεφάλι.

"Πρόκειται για συνέχεια των επιθέσεων της ίδιας φασιστικής ομάδας για την οποία έχει κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά. Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι φασίστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιτίθενται ξανά", υπογραμμίζεται στην καταγγελία.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger