Home » , » Θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ο καθηγητής στις Σέρρες που απαιτούσε φακελάκια σε ... σεξ από φοιτητές/ιες του (Βίντεο)

Θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ο καθηγητής στις Σέρρες που απαιτούσε φακελάκια σε ... σεξ από φοιτητές/ιες του (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 8:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τεφαρίκι ο τύπος: Ανταλλάγματα χρηματικά και... άλλα ζητούσε ένας καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών από τους φοιτητές - φοιτήτριες, προκειμένου να περάσουν στα μαθήματα τους. Άλλους τους έστελνε φροντιστήρια, όπου οι συνεργάτες του τους τα έπαιρναν χοντρά (έδιναν βέβαια και σ' αυτόν το μερτικό), σ' άλλες όμως φοιτήτριες πρότεινε “ιδιαίτερα” στο κρεβάτι. Σεξ για βαθμό. Τέτοιο καθίκι.

Ο συγκεκριμένος εγκληματίας που για τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι ένας "59χρονος καθηγητής" έχει όνομα και λέγεται Κλεάνθης Κωνσταντινούδης.  Μια μια απλή αναζήτηση που κάναμε στο facebook διαπιστώσαμε ότι είναι και "υπερπατριώτης" θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Είναι εντυπωσιακό πάντως τι "μπουμπούκια" έχει ο ακροδεξιός χώρος. Πριν μερικές μέρες γράφαμε για άλλον έναν εγκληματία "ακραιφνή εθνικόφρονα" που συμμετείχε στο λιντσάρισα του Ζακ Κωστόουλου, τώρα μας προέκυψαν άλλος "υπερπατριώτης" -και μάλιστα εκπαιδευτικός αυτός- με δραστηριότητες που "τιμούν" την ιδεολογία τους

Ο καθηγητής αυτός, λοιπόν, και οι δύο συνεργοί, ιδιοκτήτες φροντιστηρίου, συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία “για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεσης συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας”. 

Κατασχέθηκαν 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, 15 κινητά και διάφοροι Η/Υ και μονάδες αποθήκευσης δεδομένων...

Ο "κύριος" αυτός έκανε το “λειτούργημά” του πολλά χρόνια τώρα. Υπήρχαν και παλιότερα καταγγελίες, αλλά ήταν καλός και ευυπόληπτος πολίτης, οπότε οι σπουδαστές την είχανε βαμμένη: Ή “ξηλώνονταν” ή του “κάθονταν”. Μεγάλη γκαντεμιά να περάσεις στο συγκεκριμένο ΤΕΙ.
Αυτά βέβαια γίνονταν και παλιότερα, πιθανό να γίνονται κι αλλού. Τομάρια υπάρχουν, αλλά το θέμα μας εδώ είναι η εγκληματικότητα.

Ένα απλό κλεφτρόνι θα το είχαν σαπίσει οι μπάτσοι, ενώ θα περιέφεραν τη φάτσα του στα κανάλια ως τον πλέον επικίνδυνο εγκληματία. Τον τύπο όμως αυτόν που λήστευε συνέχεια τους φοιτητές και πιθανόν έκανε ακόμα χειρότερα, χρειάστηκαν χρόνια και πολλές καταγγελίες για να τον τσιμπήσουν”.

Αυτός, εφόσον φυσικά αποδειχθεί ότι έκανε πράγματι αυτά τα αίσχη, είναι πολύ χειρότερος από απλό ληστή, ακόμα και βιαστή. Όχι μόνο επειδή δεν είχε ανάγκη, αλλά επειδή έβλαψε περισσότερους από ένα κοινό κακοποιό, εκμεταλλευόμενος τη θέση του.
Αλλά αυτού του είδους την εγκληματικότητα κάποιοι δεν τη μετράνε.

Γράφτηκε για την άγρια δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου 


Πράγματι πολλοί Έλληνες ανησυχούν για τους φτωχούς κλέπτες, τοξικομανείς κοκ ενώ οι πλούσιοι μαφιόζοι αλωνίζουν.

Ο καθηγητής δεν είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Τραπεζίτες, εφοπλιστές, πολιτικοί, διάφοροι μεγαλοκαρχαρίες λεηλατούν ελεύθεροι και με την προστασία των μπάτσων.

Εδώ είναι η ειρωνεία του πράγματος: Να φοβούνται κάποιοι τον αδύναμο, ενώ τη βρίσκουν συνήθως από το δυνατό. Το αφεντικό που τους “πηδάει” καθημερινά, τους εκμεταλλεύεται ασύστολα, τον κηφήνα της Βουλής, που τους δουλεύει συστηματικά, ή το μπάτσο που τους ξυλοφορτώνει στην πρώτη ευκαιρία.
Η εγκληματικότητα υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή που εννοούν οι χειρότεροι εγκληματίες όλων, οι φασίστες. Υπάρχει στην αδικία, την ανισότητα, τον εξαναγκασμό.

Οι πλέον αδίστακτοι εγκληματίες κυβερνάνε έμμεσα ή άμεσα, οι δε μπάτσοι τους φυλάνε.
Αν δούμε πχ ένα διαρρήκτη να προσπαθεί να μπει στο σπίτι μας προφανώς θα φωνάξουμε βοήθεια. Τι πρέπει όμως να κάνουμε όταν Τραπεζίτες έρχονται και μας πετάνε στο δρόμο;
Δεν μας βλάπτουν περισσότερο; Άραγε ποια είναι η μεγαλύτερη ληστεία; Να σου πάρουν το πορτοφόλι άπαξ, ή να σου κόβουν κάθε μήνα τη μισή σύνταξη; Και ποιος μαφιόζος, ποιος εκβιαστής, ποιο παλιοτόμαρο, σου ζητά επιτακτικά λεφτά, γιατί έχεις ένα σπίτι;

Φυλάξου από εκείνον που ψάχνει τα σκουπίδια κι άσε τον πλούσιο ασύδοτο. Όταν όμως φτάσεις να ψάχνεις εσύ στα σκουπίδια, τότε θα καταλάβεις..

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2018 στις 10:24 π.μ.

Ολοι σας γραφετε γ αυτον τον αλητη που παριστανε τον καθηγητη.Κανεις σας δεν γραφει για την καλη σπουδαζουσα νεολαια.Που εσκυβε το κεφαλι κ του ελεγε yes sire.Που καθοντουσταν να τους πηδηξει ενα βρωμομουτρο ενας φασισταρας ενας απ αυτους τους ιδιους.Που εκτος απο κουτσουρα ηταν κ ηλιθια.Εχει γραψει ενα ωραιο τραγουδι ο Μανος Χατζιδακις για τον Κεμαλ οπου λεει αυτος ο κοσμος δεν θ αλλαξει ποτε....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger