Home » , » Σημερινό "δελτίο εγκληματικότητας μπάτσων"

Σημερινό "δελτίο εγκληματικότητας μπάτσων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 | 4:45 μ.μ.


"Πλούσιο" και το σημερινό "δελτίο εγκληματικότητας μπάτσων", το οποίο αναφέρει "μεμονωμένες" περιπτώσεις εμπλοκής αστυνομικών σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Η καθεστωτική ειδησεογραφία αναφέρει για την συμμετοχή δυο "οργάνων της τάξης" σε συμμορία στην Καλαμάτα σε βάρος της οποίας "σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, σωματεμπορίας, μαστροπείας, διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα".

Την ίδια στιγμή ενημερωνόμαστε ότι εκτός απ' την σύλληψη που προηγήθηκε των δυο μπάτσων του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου οι οποίοι συμμετείχαν σε δουλεμπορικό κύκλωμα, οι έρευνες για την εμπλοκή συναδέλφων τους με την ίδια δραστηριότητα συνεχίζονται αφού "στον Εβρο είναι κοινό μυστικό η δράση επίορκων αστυνομικών στη διακίνηση μεταναστών", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιογραφικές πηγές.

Η πιο συγκλονιστική περίπτωση που δείχνει ότι η μπατσάδικη κτηνωδία δεν γνωρίζει όρια -και συνήθως είναι ατιμώρητη- είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα για το τι υπέστη νεολαίος στην Μύκονο όταν έξι μπάτσοι του έστησαν ενέδρα και τον ξυλοκόπησαν άγρια σε σημείο ώστε να τον στείλουν επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με σπασμένη γνάθο αλλά και σπασμένα δόντια.
Και σ' αυτή την περίπτωση να κάνουμε μια επισήμανση. Οταν συνέβη αυτή η περίπτωση γράφαμε στον ιστότοπο μας: "Το γεγονός αυτό είπε πέρασε απαρατήρητο, είτε υποβαθμίστηκε από τα ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν οι περιπτώσεις όμως της "Καθημερινής" να παρουσιαστεί με εντελώς αντεστραμμένα τα πραγματικά περιστατικά.
Μάλιστα η φυλλάδα του Αλαφούζου ενώ δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην μπατσάδικη βιοπραγία φτάνει στο σημείο να γράφει ότι οι δυο πιτσιρικάδες 22 και 19 ετών, επιτέθηκαν σε έξι μπάτσους "προσπαθώντας να επιτύχουν χτυπήματα στο πρόσωπο με τις αγκράφες από τις ζώνες τους"!!!
Δηλαδή αναφέρει πράγματα που δεν στέκουν ούτε στην κοινή λογική".

Σήμερα που τα πραγματικά γεγονότα έρχονται στην δημοσιότητα και μάλιστα είναι αναμφισβήτητα, αφού στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κυκλοφόρησε φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα μπουλούκι μπάτσων χτυπάει αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές επί πέντε συνεχόμενα λεπτά, τον νεολαίο, ακόμα και όταν αυτός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, κάποιοι "λειτουργοί της ενημέρωσης δεν πρέπει να απολογηθούν για την παραπληροφόρηση που μας σερβίρουν;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger