Home » , , » Ξυλοκοπούν άγρια οι μπάτσοι πολίτες και τους στέλνουν επειγόντως για χειρουργική επέμβαση; Στα "ψιλά" των ΜΜΕ. - "Ελαφρύς τραυματισμός μπάτσου" από μολότοφ; Οι αντιεξουσιαστές "΄ήθελαν νεκρούς" αστυνομικούς για τα ίδια ΜΜΕ

Ξυλοκοπούν άγρια οι μπάτσοι πολίτες και τους στέλνουν επειγόντως για χειρουργική επέμβαση; Στα "ψιλά" των ΜΜΕ. - "Ελαφρύς τραυματισμός μπάτσου" από μολότοφ; Οι αντιεξουσιαστές "΄ήθελαν νεκρούς" αστυνομικούς για τα ίδια ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 | 11:44 μ.μ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής έξι μπάτσοι στήνουν ενέδρα σε δυο νεαρούς στην Μύκονο και τους ξυλοκοπούν άγρια -θεώρησαν ότι προηγουμένως στο μπαρ που βρισκόταν τους "κοίταξαν άσχημα"- στέλλοντας το ένα απ' τα θύματά τους επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με σπασμένη γνάθο αλλά και σπασμένα δόντια.

"Αποκλειστικά υπαίτιοι είναι οι αστυνομικοί που προκάλεσαν το επεισόδιο χωρίς καμία αφορμή εκ μέρους των θυμάτων", δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων, ενώ ο δήμαρχος Μυκόνου, Κώστας Κουκάς, προσθέτει σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό "Μας εξοργίζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ήρθαν να μας προστατεύσουν, να κατηγορούνται ότι δέρνουν τα ντόπια παιδιά". 

Το γεγονός αυτό είπε πέρασε απαρατήρητο, είτε υποβαθμίστηκε από τα ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν οι περιπτώσεις όμως της "Καθημερινής" να παρουσιαστεί με εντελώς αντεστραμμένα τα πραγματικά περιστατικά.
Μάλιστα η φυλλάδα του Αλαφούζου ενώ δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην μπατσάδικη βιοπραγία φτάνει στο σημείο να γράφει ότι οι δυο πιτσιρικάδες 22 και 19 ετών, επιτέθηκαν σε έξι μπάτσους "προσπαθώντας να επιτύχουν χτυπήματα στο πρόσωπο με τις αγκράφες από τις ζώνες τους"!!!
Δηλαδή αναφέρει πράγματα που δεν στέκουν ούτε στην κοινή λογική.

Σήμερα το βράδυ νεαροί έριξαν κάποιες βόμβες μολότοφ με στόχο το κτήριο που αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας. Χαμός στα ΜΜΕ.
"Ηθελαν νεκρούς" μας γράφει η ιστοσελίδα των "Νέων", "τρόμος στο κέντρο της Αθήνας" συμπληρώνουν άλλα ΜΜΕ και όλα τους κάνουν λόγο για "τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες".
Και η πλάκα είναι ότι όλη αυτή την παραπληροφόρηση την "αδειάζει" ο μπατσοσυνδικαλιστής Β. Ντούμας, ο οποίος μιλάει για έναν μπάτσο "ελαφρά τραυματία από γυαλιά" που έσπασαν και τους δημοσιοκάφρους να τον πιέζουν να κάνει λόγο για περισσότερους τραυματισμένους συναδέλφους τους.

Αναφέραμε δυο περιστατικά για να δείξουμε πώς οι δημοσιοκάφροι "διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο", όταν θέλουν να υποβαθμίσουν την μπατσάδικη κτηνωδία και να μεγεθύνουν την όποια επίθεση σε βάρος αστυνομικών.

Στην προκειμένη περίπτωση, μπάτσοι σαπίζουν στο ξύλο δυο νεολαίους και ο ένας βρίσκεται σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί επειγόντως για τον άγιο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τους "φύλακες του νόμου". Η είδηση αυτή είπε "θάβεται" είτε παρουσιάζεται με προβοκατόρικο τρόπο από τα ΜΜΕ.
Είναι οι ίδιοι "λειτουργοί της ενημέρωσης" που αποδίδουν σε αντιεξουσιαστές προφανώς, "δολοφονικές προθέσεις" γιατί κάποιος μπάτσος τραυματίστηκε εντελώς ελαφρά από σπασμένα γυαλιά που προκάλεσε η ρίψη μολότοφ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger