Home » , » Παράληψη των καθημερινών ραδιοτηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που δεν καθιερώνουν καθημερινή ενότητα με τίτλο "συλλήψεις εγκληματιών αστυνομικών"

Παράληψη των καθημερινών ραδιοτηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που δεν καθιερώνουν καθημερινή ενότητα με τίτλο "συλλήψεις εγκληματιών αστυνομικών"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 | 8:51 μ.μ.

Κανονικά όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δελτία ειδήσεων πρέπει να καθιερώσουν καθημερινή ενότητα που να ονομάζεται "συλλήψεις αστυνομικών".
Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με το "δελτίο καιρού". Κι αυτό γιατί δεν περνάει μέρα που να μην έρχεται στην δημοσιότητα κάποια εγκληματική δραστηριότητα μπάτσου.

Το σημερινό περιστατικό μας έρχεται από την Σάμο. Εκεί σύμφωνα με την ειδησεογραφία από καθεστωτικά ΜΜΕ, συνελήφθη ένας αρχιφύλακας ο οποίος συμμετείχε σε κύκλωμα προμήθειας πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, σε αλλοδαπούς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, του χρεώνει ακόμα  παραβάσεις των νομοθεσιών για τα «όπλα», «την οπλοφορία - χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς» κι' άλλες κατηγορίες.

Σήμερα επίσης Κυριακάτικες εφημερίδες αναφέρουν ότι αναζητούνται για να εντοπιστούν δυο ακόμα αστυνομικοί που συμμετείχαν στην συμμορία του κουκουλοφόρου μπάτσου ληστή της Νίκαιας.
Αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ένστολο "μπουμπούκι" που λήστεψε τους Πακιστανούς, έχει αδελφό επίσης μπάτσο ο οποίος ήταν στην προσωπική ασφάλεια του Μαρινάκη και φέρεται σαν ύποπτος σε υπόθεση απαγωγής δημοσιογράφου και γι' αυτό τον λόγο αποπέμφθηκε από την υπηρεσία του.

Αν αναλογιστούμε ότι τα περιστατικά που βλέπουν την δημοσιότητα είναι σταγόνα στον ωκεανό για το τι πραγματικά συμβαίνει με τους ένοπλους προστάτες του συστήματος και ειδικά για την εμπλοκή τους σε εγκληματικές δραστηριότητες "για να συμπληρώνουν το εισόδημα" τους, μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ποια είναι η κύρια δραστηριότητα πολύ μεγάλου μέρους από τους πραιτοριανούς προστάτες του συστήματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger