Home » , , » Ποιοι είναι πιο διεφθαρμένοι; Οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" ή οι μπάτσοι;"

Ποιοι είναι πιο διεφθαρμένοι; Οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" ή οι μπάτσοι;"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 | 12:27 π.μ.

Οπως αναμενόταν δεν πέρασε ασχολίαστος ο τρόπος με τον οποίο προβάλανε αρκετά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ την είδηση που ανέφερε την περίπτωση του κουκουλοφόρου ληστή μπάτσου, ο οποίος πέρασε μια άσχημη περιπέτεια στα χέρια των Πακιστανών που πήγε να ληστέψει.
(Ενα χαρακτηριστικό δείγμα, από τοποθετήσεις χρηστών του twitter παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης).

Δεν θα μιλήσουμε τώρα για το πόσο έχουν απαξιωθεί τα ΜΜΕ που σερβίρουν στο αναγνωστικό και τηλεοπτικό τους κοινό αμάσητα ότι  fake news τους προωθούν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Αυτό είναι γνωστό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, από τα περισσότερα ΜΜΕ η υπόθεση αντιμετωπίστηκε σαν γεγονός που έχει σχέση με την "αύξηση της εγκληματικότητας των μεταναστών", με τον Σκάι και τον "Ελεύθερο Τύπο" να κάνουν λόγο για "πρωτοφανές γεγονός" σύμφωνα με το οποίο "Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό". 

Οταν όμως η αλήθεια δεν μπορούσε να αποκρύβει, τα ίδια ΜΜΕ άρχισαν να ψελλίζουν για τα πραγματικά περιστατικά, χωρίς σε καμιά περίπτωση να ζητήσουν συγνώμη για τα όσα μετέδιδαν και έγραφαν πριν.
Το ότι για μια ακόμα φορά γελοιοποιούνται, αφού αποδεικνύεται και στον πιο άσχετο ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά παπαγαλάκια της ΓΑΔΑ, δεν τα απασχολεί. 
Κι έτσι μπαίνει το ερώτημα: Ποιοι είναι πιο διεφθαρμένοι; Οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" ή οι μπάτσοι;" 















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger