Home » , » Αποστομωτική απάντηση στους επικριτές τους, έδωσαν συνδικαλιστικοί κύκλοι των αστυνομικών οργάνων.

Αποστομωτική απάντηση στους επικριτές τους, έδωσαν συνδικαλιστικοί κύκλοι των αστυνομικών οργάνων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 | 5:36 μ.μ.

Αποστομωτική απάντηση έδωσαν, μέσω συνδικαλιστικών κύκλων τους, τα "όργανα" του "νόμου και της τάξης", σε όλους εκείνους που στιγμάτισαν ολόκληρο το αστυνομικό σώμα για κάποιες μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών.
(Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της αστυνομίας, τα κρούσματα αυτά θα πάψουν να είναι μεμονωμένα αν οι καθημερινές συλλήψεις "οργάνων" που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες ξεπεράσουν διψήφιο αριθμό. Σύμφωνα πάντα με τις φερόμενες δηλώσεις των ίδιων συνδικαλιστών, μέχρι τότε "αυτή είναι η αστυνομία και σε όποιον αρέσει").

Δεν παρέλειψαν μάλιστα οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την προβολή που είχαν από τα ΜΜΕ υποθέσεις ήσσονος σημασίας, στις οποίες εμπλέκονται αστυνομικοί ενώ παραγνωρίζονται σημαντικές επιτυχίες της υπηρεσίας.

Σαν αξιοσημείωτη επιτυχία ανέφεραν χαρακτηριστικά την χθεσινή σύλληψη μιας κοπέλας μουσικού στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, που παράνομα ασκούσε "επαιτεία" και όλοι γνωρίζουμε πόσο επιλήψιμη είναι αυτή η πράξη και τι βαρύτατο πλήγμα επιφέρει στην ελληνική οικονομία.

Αντί, λοιπόν, υπογραμμίζουν οι ίδιοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών οργάνων, να τονίζεται από τα ΜΜΕ με πόση αυταπάρνηση και κάτω από "αντίξοες συνθήκες" -όπως προς τιμή του σημείωνε σε κείμενο αριστερός δημοσιογράφος- επιτελούν το καθήκον τους οι αστυνομικοί, ορισμένα ΜΜΕ εστιάζονται σε πρόσφατα "ατυχή" περιστατικά, όπως:

Συνελήφθη  αστυνομικός (αρχιφύλακας) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα «όπλα», «την οπλοφορία - χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς» και «τις φωτοβολίδες και τα αθύρματα».

Συνελήφθη αστυνομικός (αστυφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για υπόθεση ληστείας, που κατηγορείται ότι διέπραξε μαζί με τρία ακόμα άγνωστα άτομα.

Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά. σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών που εμφανίζονται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο να επιδεικνύουν επίμεμπτη συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια Λέσβου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger