Home » , » Οι μπάτσοι έβγαλαν ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Ζακ! Πάλι καλά που δεν τον απέδωσαν σε .. ερωτική του απογοήτευση!

Οι μπάτσοι έβγαλαν ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Ζακ! Πάλι καλά που δεν τον απέδωσαν σε .. ερωτική του απογοήτευση!

Από giorgis , Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 | 10:25 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Θα μας κουφάνουν οι μπάτσοι! Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου προήλθε από παθολογικά αίτια.

Οπως μας γνωστοποιεί σήμερα, το γνωστό τους δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέσα από την ιστοσελίδα του "Βήματος", "αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που παρακολουθούν όλο το πλέγμα ερευνών σχετικά με τον θάνατο του 32χρονου", όχι απλώς διατυπώνουν την άποψη "ότι ο  Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο ίσως για να τολμήσει να κλέψει έχοντας ελάχιστη συναίσθηση των ενεργειών του  και σε κατάσταση παραζάλης", και δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά για τους ομόσταυλους τους που λιντσάρισαν τον νεαρό ακριβιστή, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παρακάτω.
 Βγάζουν ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία που οδήγησε να χάσει την ζωή του, ο Ζακ: "Οσον αφορά τα αίτια θανάτου του, εκτιμούμε ότι είναι κάποιο οίδημα ή άλλο πρόβλημα υγείας όπως συνέβη και σε πρόσφατο περιστατικό θανάτου 47χρονου χρήστη ναρκωτικών  στην Ομόνοια" ισχυρίζονται!!!

Πάλι καλά που δεν τον απέδωσαν τον θάνατο του σε ερωτική του απογοήτευση η οποία του προκάλεσε ανακοπή καρδιάς! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger