Home » , » Σοβαρή καταγγελία από μέλος του "Ρουβίκωνα"

Σοβαρή καταγγελία από μέλος του "Ρουβίκωνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 | 11:30 μ.μ.

Ας μην προσπεράσουμε την ανάρτηση που κάνει στην προσωπική του ιστοσελίδα, στο Facebook, το μέλος του "Ρουβίκωνα", Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Αν και θεωρούμε τραβηγμένη την υποψία του, ότι μπορεί να του συμβεί "κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα", - είναι ολοκάθαρο τι αφήνει να εννοηθεί-, όμως είναι προβληματική και η γενικότερη κατάσταση που μας περιγράφει και η οποία έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των κατασταλτικών μηχανισμών σ' αυτή την αναρχική συλλογικότητα.

Εδώ σκόπιμο είναι να  υπενθυμίσουμε μια σχετικά πρόσφατη δημόσια καταγγελία που είχε κάνει η δικηγόρος του "Ρουβίκωνα". Αννυ Παπαρρούσου στην οποία εκτός των άλλων ανέφερε: "Ως συνήγορος υπεράσπισης των μελών του Ρουβίκωνα πρέπει να επισημάνω ότι ο παράνομος αποκλεισμός από αστυνομικές δυνάμεις του σπιτιού του Γιώργου Καλαϊτζίδη, η ασφυκτική παρακολούθησή του από αστυνομικούς και οι αλλεπάλληλες προσαγωγές του στην ΓΑΔΑ, παραπέμπουν ευθέως σε δοκιμασμένες μεθόδους της δικτατορίας και στοχεύουν στην de facto εγκαθίδρυση ενός άτυπου κατ’ οίκον περιορισμού που ως στόχο έχει την εκμηδένιση κάθε έννοιας προσωπικής ελευθερίας και ιδιωτικότητας προκειμένου να καμφθεί με εκβιαστικό τρόπο το φρόνημα".

Μας γράφει, λοιπόν, ο Γ. Καλαϊτζίδης

Σήμερα απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την..μπαλκονόπορτα μου. Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν από την Πλατεία η οποία απέχει τρία λεπτά από το σπίτι μου.

Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάποια κλιμάκωση από την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω από σπίτια, με φουλ φέις μες την νύχτα.


Ας προσέξουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη τι εντολές δίνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα (δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται...αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά.


Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα.

Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger