Home » , » Γλέντι στο twitter μετά την ανακοίνωση των μπάτσων για "ίχνος DNA" στο περιβόητο μαχαίρι που αποδιδόταν στον δολοφονημένο Ζακ

Γλέντι στο twitter μετά την ανακοίνωση των μπάτσων για "ίχνος DNA" στο περιβόητο μαχαίρι που αποδιδόταν στον δολοφονημένο Ζακ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 | 8:24 μ.μ.


Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετές μέρες μέχρι τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ να μας ανακοινώσει ότι βρέθηκαν "ίχνη DNA", στο περιβόητο μαχαίρι, που το αρχικό μπατσαδικο σενάριο το χρέωνε στον δολοφονημένο Ζακ Κωστόπουλου.
(Αρχικά οι μπάτσοι διέρρεαν ότι προέρχεται από ιδρώτα, τώρα μιλάνε για αίμα...).
Μιλάμε για το μαχαίρι πάνω στο οποίο δεν υπάρχουν αποτυπώματα του Ζακ και σε βίντεο εμφανίζονται δυο μπάτσοι να το κρατούν με γυμνά χέρια.

Κι ενώ αυτό επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα για την στυγνή δολοφονία του νεαρού ακτιβιστή ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για "νέα τροπή στην υπόθεση" και τα σχετικά.

Κι αυτό γίνεται την στιγμή που ακόμα και αστοί δημοσιολόγοι -είναι χαρακτηριστικού το κείμενο αρθρογράφου του "Ποντικιού"- παίρνουν στο "ψιλό" τους μπάτσους, με αφορμή τα όσα διαρρέουν.

Με την ανακοίνωση αυτής της είδησης οι χρήστες του διαδικτύου δεν την αντιμετώπισαν τόσο "χαλαρά" όπως η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Αννυ Παπαρρούσου η οποία δήλωσε όταν ακόμα και αν βρέθηκε ίχνος αίματος του δολοφονημένου πάνω στο μαχαίρι, αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση, μιας και ο 33χρονος είχε τραυματιστεί και αίμα του υπήρχε τόσο μέσα στο κοσμηματοπωλείο, όσο και έξω από αυτό.

Οι "θαμώνες" του twitter όμως έστησαν "γλέντι", χλευάζοντας, και  ειρωνεύοντας την ανακοίνωση των μπάτσων, ενώ έμπνευση από τους ισχυρισμούς τους, προχώρησαν σε πολύ εύστοχες ατάκες.

Ενα δείγμα παραθέτουμε παρακάτω:
















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger