Home » , » Αν ήταν να παταχθεί πραγματικά το έγκλημα, τα συνέδρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα διεξάγονταν σε πτέρυγες φυλακών

Αν ήταν να παταχθεί πραγματικά το έγκλημα, τα συνέδρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα διεξάγονταν σε πτέρυγες φυλακών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 | 8:19 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos 175

Ο Κούλης είναι ο Batman; Όχι, είναι άλλος πλούσιος. Να ξέρετε πάντως, πως οι πλούσιοι δεν σώζουν τον κόσμο, τον εκμεταλλεύονται.
Αφού ο Αλέξης έβαλε τον Κούλη στη θέση του, στη πόλη Gotham, να βάλω κι εγώ μια ανακοίνωση: «Ζητείται επειγόντως Τζόκερ». Όχι αυτός του ΟΠΑΠ, ο άλλος, που κάνει ζημιές. Να φέρει και τη φίλη του με το ρόπαλο, να τους αρχίζουμε όλοι μαζί στις γρήγορες.

Μέχρι και στη διασκέδαση προπαγάνδα γίνεται. Ήρωες και σωτήρες Made in USA. Κατασκευασμένοι στο Χόλιγουντ ή στη CIA κατά περίπτωση.

Βρε δεν χρειαζόμαστε ούτε υπερδυνάμεις, ούτε κρυπτονίτη, ούτε τίποτε. Μια απόφαση είναι, να ρίξουμε τους δήθεν σωτήρες, τους μαϊμού ήρωες, που μας λεηλατούν και μας δυναστεύουν, να παν στα τσακίδια. Ότι και λένε οι κόλακες, θεούς να τους πούνε, ο κόσμος τους σιχάθηκε. Όπως και να τα παρουσιάσουν τα πουλημένα ΜΜΕ, τα παράσιτα θα ζουν πάντα εις βάρος μας.

Να καταργηθεί το άσυλο θέλει ο Μητσοτάκης. Να κάνει το χατίρι του Παττακού, όπως του είχε υποσχεθεί ο μπαμπάς του, όταν έβγαζε τους δολοφόνους της χούντας. Να ξεπλύνει τη ντροπή εκείνων των δεξιών, οι οποίοι μπήκαν στο Πολυτεχνείο μ’ άρματα μάχης.
Δεν ξεπλένεται όμως το αίμα. Κατάργησαν τα επιδόματα, τα δώρα, καταργούν τώρα όσα δικαιώματα απέμειναν. Αν είναι να επιστρέψουν στα πέτρινα χρόνια της χούντας, να γίνει σωστά. Τα τσιρότα στους δίσκους μην ξεχάσουν.
Να δω το DVD με χανζαπλάστ, να του κάνω μάκια, να περάσει το βαβά. Η γελοιότητα είναι δεύτερη φύση της ακροδεξιάς. Η πρώτη είναι ο κανιβαλισμός. 

Η γαλάζια συμμορία τρολλάρει τον ίδιο της τον εαυτό κάθε φορά που μιλά για εγκληματικότητα. Αν ήταν να παταχθεί πραγματικά το έγκλημα, τα συνέδρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα διεξάγονταν σε πτέρυγες φυλακών.
Είναι τόσα πολλά τα σκάνδαλα των γαλάζιων στελεχών, που ότι κι αν ακουστεί, ο κόσμος τα συνήθισε και δεν του κάνουν πλέον εντύπωση. Άλλωστε ξέρουμε ότι θα συμψηφιστούν μ’ αυτά που κάνουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έπεσαν με τα μούτρα στο φαΐ. Αλισβερίσι να γίνεται και κορόιδα για να ψηφίζουν απατεώνες, υπάρχουν.

Απύθμενο θράσος βέβαια έχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, αφού υιοθετεί την ακροδεξιά πολιτική, αφού ξεπλένει τους ναζί, παρουσιάζεται ως δήθεν αριστερός. Αυτή η μεταμφίεση των ρεφορμιστών μου θυμίζει το Superman, που φορώντας απλά γυαλιά, νομίζει πως θα μας μπερδέψει.

Μπορεί βέβαια να προσέχουμε το βρακί πάνω από το κολάν και να μην συγκρατούμε έτσι το πρόσωπο. Πίσω λοιπόν στους σουπερ ήρωες. Τουλάχιστον στο φανταστικό κόσμο πέφτει και λίγο ξύλο μεταξύ τους κι ευχαριστιόμαστε. Εδώ έχουν καταδικάσει τη βία. Εκτός από το ξύλο που ρίχνουν οι μπάτσοι, ή οι φασίστες, όταν μεταμφιέζονται σε νοικοκυραίους.
Α ρε HULK που θέλουν ορισμένοι…

Πάντως έχουμε κι εδώ σούπερ κακοποιούς. Αν πάτε προς Βουλή, θα τους δείτε. Όχι 4 φανταστικοί, αλλά 300 φαντασμένοι είναι αυτοί που μας δέρνουν καθημερινά, που μας βασανίζουν με απίθανους τρόπους.
Και ποιος θα μας σώσει; Ακόμα κι αν βρίσκονταν κάποιος με υπερδυνάμεις, δεν θα έπρεπε να μας σώσει. Γιατί η σωτηρία είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα. Αν ενεργούσαμε με βάση τα πραγματικά μας συμφέροντα, τα ταξικά, κι όχι με γνώμονα να γίνει το ρουσφετάκι της στιγμής, δεν θα μας κυβερνούσαν σούπερ μαλάκες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger