Home » , » Οσο αφήνουμε τα όρνεα απείραχτα, τόσο θα μας τρώνε

Οσο αφήνουμε τα όρνεα απείραχτα, τόσο θα μας τρώνε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 | 6:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Στους δύο μήνες που ακολούθησαν την επανάσταση, οι καπιταλιστές κατέκλεψαν όλη τη Ρωσία» είχε πει ο Λένιν. 
Και φυσικά δεν έβαλαν τα κλεμμένα κάτω από το στρώμα, ούτε τα έθαψαν, τα πήραν μαζί τους, όταν την κοπάνησαν από τη χώρα.
Στα τσακίδια, τουλάχιστον εκεί ήταν τα τελευταία που βούτηξαν για πολλές δεκαετίες, μέχρι που έφυγαν οι κομμουνιστές και ξαναήρθαν οι ληστές.

Έτσι μου φάνηκε παράξενο το δημοσίευμα της φυλλάδας «δημοπρασία» (ή κάπως έτσι), που έλεγε πως τάχα βρέθηκαν σε σπίτι στελέχους του ΠΑΣΟΚ πακέτα με χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ. Το παράξενο φυσικά δεν είναι το ποσό. Οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ 19 εκατομμύρια τα ξοδεύουν σε μια νύχτα. Το παράξενο είναι που δεν βρίσκονται τα λεφτά στην τράπεζα και μάλιστα σε τράπεζα του εξωτερικού.

Η αστυνομία λοιπόν διαψεύδει το «αποκλειστικό ρεπορτάζ» καθώς είναι αποκλειστικά φανταστικό διήγημα. Οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ήδη έχουν διώξει τα φράγκα. Τα έστειλαν «παραθέριση» σε εξωτικά νησιά, μακρινές χώρες, εκεί που δεν τα πιάνει το ΣΔΟΕ και το κακό μάτι. 

Θα μου πείτε «αν τα έβρισκαν πράγματι θα το έλεγαν»; Νομίζω ναι. Δεν έχουν κανένα λόγο να μην πουν να βάζετε τα λεφτά στην τράπεζα, ακόμα και αυτά που είναι από μίζες, λοβιτούρες, απάτες, καταχρήσεις και λοιπές κακουργηματικές πράξεις. Οι τραπεζίτες τα έχουν πολύ καλά με τους πολιτικούς. Άλλωστε οι πολιτικοί έσωσαν τους τραπεζίτες φίλους τους, βάζοντας εμάς να πληρώσουμε το λογαριασμό.

«Γιατί το είπε η φυλλάδα»; Εκτός από το να πουλήσει κάνα φύλλο, για να μας κάνει λίγο πλάκα. Και προπαγάνδα. Κάποιοι στη ΝΔ δεν ξεχνάνε τους «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ». Λογικό, οι γαλάζιοι μαφιόζοι έχασαν τόσες μπουκιές μέσα από το στόμα από τους πράσινους, όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία και ο λαός περίμενε την «αλλαγή». Και η αλλαγή ήρθε: Μας άλλαξαν τα φώτα.
Αλλά το ίδιο φυσικό θα μου φαίνονταν, αν έλεγαν, πως βρέθηκαν 19 και παραπάνω εκατομμύρια σε λογαριασμό στελέχους της ΝΔ, των άλλων αστικών κομμάτων και βέβαια του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι όλοι αυτοί ασχολούνται με την πολιτική για ένα λόγο: Να φάνε όσα περισσότερα μπορούν. Να πλιατσικολογήσουν, να βουτήξουν το μεγαλύτερο «κοψίδι» από το πτώμα της Ελληνικής οικονομίας. Κι όσο αφήνουμε τα όρνεα, τόσο θα μας τρώνε. Δεν είναι τυχαίο που οι γύπες μαζεύονται πάνω από τα αδύναμα, άρρωστα, ετοιμοθάνατα και νεκρά ζώα.

Πρέπει να είμαστε λοιπόν ειλικρινείς. Πολύ δύσκολα θα πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν. Δύσκολα επίσης θα τους τιμωρήσουμε όλους. Αν προλάβουμε μπορεί να κρεμάσουμε μερικούς. Είναι σαν να θες να πάρεις το αίμα σου πίσω από το τσιμπούρι και τα άλλα παρασιτικά έντομα. Το πολύ - πολύ να λιώσεις μερικά.

Όμως αν γίνει ότι έγινε στη Ρωσία το 1917, θα τελειώσει τουλάχιστο το πλιάτσικο. Ότι πήραν - πήραν, θα σηκωθούν να φύγουν. Αλλιώς θα συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα και να δουλεύουν ψιλό γαζί. . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger