Home » , » Οι «βαθιά κοινωνικές» και «μεγάλης ηθικοκοινωνικής αξίας», ενέργειες του κ. Μάκη Βορίδη

Οι «βαθιά κοινωνικές» και «μεγάλης ηθικοκοινωνικής αξίας», ενέργειες του κ. Μάκη Βορίδη

Από giorgis , Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 | 10:17 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Μόλις χτες σχολιάζαμε τις πρόσφατες τσεκουράτες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, στις οποίες ο νεοδημοκράτης βουλευτής πρόβαλε την άποψη να αλλάξει η νομοθεσία ώστε οι ακτιβιστικές ενέργειες του "Ρουβίκωνα" να αντιμετωπίζονται ποινικά σαν κακουργήματα και τα μέλη της αναρχικής ομάδας να οδηγούνται στην φυλακή.

Μάλιστα ο "εκλεκτός" αυτός εθνοπατέρας μας μιλούσε ότι «Η δράση του Ρουβίκωνα είναι μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας», και την χαρακτήριζε «βαθιά αντικοινωνική».

Συμπτωματικά σήμερα η ειδησεογραφία μας ενημερώνει ότι στον συγκεκριμένο βουλευτή αποδίδονται -από το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία- πολιτικές και ποινικές ευθύνες για την απόφαση που πήρε κατά την υπουργική του θητεία το 2014 και η οποία όριζε ένα πολύ μεγάλο τίμημα αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ για τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη ζημία για το ελληνικό δημόσιο. (Η υπόθεση χρήζει «περαιτέρω έρευνας» αναφέρει το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο προανακριτικής επιτροπής).

Η σχετική είδηση συμπληρώνει ότι με τις αποφάσεις των πρώην υπουργών Βορίδη και Σαλμά το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε 825.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι "με την απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Μάκη  Βορίδη τιμολογήθηκε στα 1.500 ευρώ η αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ για τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις, όταν η σημερινή κυβέρνηση με απόφαση της το Μάρτιο του 15 την κατέβασε στα 150 ευρώ".

Να υποθέσουμε, εμείς οι αφελείς, ότι οι πράξεις του στελέχους της Ν.Δ είναι «βαθιά κοινωνικές» και «μεγάλης ηθικοκοινωνικής αξίας», εν αντιθέσει με τις ενέργειες της αναρχικής ομάδας;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger